FunToys - salg af sexlegetøj til kvinder, mænd og par.

Danmarks blødeste løg med Klunke Voks

  Problemet som ingen gør noget ved Fjern lugt, sved, irritation og kløe med Klunke Voks Vi fjerner alle lugt gener under armene med deodorant. Vi bruger aftershave efter barbering. Dette er naturligt for alle. Men næsten ingen tager sig godt og kærligt af klunkerne. Underligt nok er det ikke en naturlig del af hverdagen. Og spørger man en hver mand, hvilken kropsdel han har allermest kær, og har det største behov for virkeligt at passe på, kommer klunkerne nok ind på en klar 2. plads lige efter… Ja, naboen til klunkerne Og det er nok ikke at overdrive, at sige Read the full article…

Læs mere.

Guide til elektrosex

Mange har hørt om elektrosex, men de færreste ved hvad begrebet egentlig dækker over. Hvis du er på jagt efter viden om elektrosex eller på udkig efter spændende produkter du kan prøve, så kan du finde inspiration i dette indlæg.

Læs mere.

Fræk udklædning til rollespil

Det frække kostume kan give sexlivet en helt ny og ikke mindst spændende dimension. I vores shop finder I mange spændende kostumer til kvinder, som tilføjer en lille smule ekstra til sexlivet og giver masser af muligheder for at få indfriet jeres frække sexfantasier.

Læs mere.

36 forslag til en romantisk aften

At tilbringe en romantisk aften med din udkårne er dejligt, og den kan udformes på mange måder. Problemet er ofte, at du synes, du er uopfindsom, når det kommer til idéer til en romantisk aften.

Læs mere.

Guide til dejlig sex i badet

Sex i badet er noget mange par nyder jævnligt, men det er også mange gode muligheder for solosex i badet for både mænd og kvinder. Denne guide giver dig tips til god og sikker sex i badet uanset om du gør det selv eller med en partner.

Læs mere.

Inspiration til nye frække oplevelser

De fleste mennesker kan leve længe på frække oplevelser, og går der får længe i mellem, så er det naturligt at opsøge dem. Det gælder både for mænd og kvinder, singler og mennesker der lever i et parforhold. Trænger du til nye ideer til frække oplevelser, så vil vi forsøge at inspirere dig i denne artikel.

Læs mere.

Guide til bækkenbundstræning

En trænet bækkenbund er ikke blot noget, der er forbeholdt gravide eller ældre kvinder. Det nemlig vigtigt at holde sin bækkenbund i form hele livet igennem og det giver dig desuden bedre og nemmere orgasmer, minimerer risikoen for vandladningsproblemer senere i livet og forhindrer, at du bliver “slap” forneden. Men hvordan gør man? Og hvor tit skal man træne sin bækkenbund? Vi giver dig en guide til bækkenbundstræning her.

Læs mere.

Find dit G-punkt

Kvindens G-punkt har i mange år været noget af et mysterium og noget, som både kvinden selv og hendes partner altid har haft meget fokus på – simpelthen fordi det skulle medføre endnu højere nydelse hos kvinden, hvis hun bliver stimuleret netop på sit G-punkt. Men hvor sidder det, hvordan finder man det og hvad stiller man egentlig op med det, når dét, der kan minde om en skattejagt endelig er slut?

Læs mere.