Sexlegetøj og sex toys ♥ Sexshop - Spar 60% i dag - Køb nu! Funtoys.dk

Vibrator

Leder du efter en vibrator til fræk voksenleg, så er du kommet til rette sted. Vi har alt hvad ♥hjertet♥ begærer indenfor kategorien vibrator.

For at du nemmere kan finde den rette vibrator, har vi delt det hele op. Klik blot på det billede, som passer dig bedst nedenfor.

Vil du bare have inspiration, så se vores udvalg herunder, og husk at vi altid leverer hurtigt og diskret!

 

Klitoris Vibrator
Vibrator Mini
Magic Wand
Vibrator Æg
Dildo Vibrator
Rabbit Vibrator
G-punkt Vibrator
Trådløs Vibrator
Fjernbetjent Vibrator

 

1 til 48 ud af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 48 ud af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vibrator til begyndere

Skal du købe din første vibrator, så er der en vibrator, som er helt oplagt: My First Time Flexi Rocker Rabbit

Bare navnet i sig selv lægger op til at dette skal være din første vibrator. Desuden er den en af de bedste på markedet, og den har flere super fede funtioner. Bl.a kan den "flex'e" eller dreje hele kroppen/skaftet, så den vibrere og stimulere på en helt fantastisk måde. 

En lille vibrator er ofte også god til begyndere fordi de er nemme at håndtere, de er gode som klitoris vibratorer, samt nemmere at indføre hvis det er det du gerne vil eksperimentere med.

Find mini vibratorer her.

Vibrator til kvinder

Er du på jagt efter en god vibrator til kvinder, så skal du først gøre op med dig selv hvilken type vibrator du ønsker. Skal det være en klitoris vibrator, en g-punkt vibrator eller måske en helt almindelig dildo med vibrator.

Alternativt kan du vælge en allround vibrator, som: NASSTOYS Infinitt G-punkts Vibrator Massager

Det er en super fed vibrator, som er et kombi sexlegetøj, som kan bruges til rigtigt mange forskellige formål.

Vi anbefaler følgende produkter:

Du kan både bruge en vibrator alene eller sammen med en partner. 

Vibrator til mænd

Du kan også finde en god vibrator til mænd. Hos mænd er der mere fokus på stimulering analt og af mandens prostatakirtel, som sidder et stykke oppe i anus. 

Til det anbefaler vi følgende vibratorer:

Eller hvad med denne her: Penisring med Prostata Stimulerende Vibrator, som er både en penisring og prostata stimulerende vibrator i én,

Der findes dog også andre vibratorer til mænd, som ikke har fokus på anal stimulation. Du kan f.eks. få penisringe med vibrator. De kan være en frækt og stimulerende indslag til normalt samleje med din partner, hvor begge parter får noget ekstra ud af det.

Èt af de spændende produkter er denne We-Vibe Verge App-styret penisring Vibrator, som både mand og kvinde kan få noget ud af under sexlegen.

Husk glidecremen

Når du bruger en vibrator anbefaler vi altid at du finder en velegnet glidecreme så du kan få det optimale ud af din vibrator. Det gælder uanset hvilken type vibrator du køber, om du er mand eller kvinde, samt om du skal bruge den alene eller sammen med en partner.

Med en god glidecreme er chancen for en god oplevelse langt større.