Funtoys.dk - Køb Sexlegetøj for 150,- og få en ♥ GRATIS! Dildo ♥ (Vi pakker den automatisk)

Salg

Den Blå Spiral Glas Dildo

Den blå spiral Glas Dildo

Smukkere kunstværk inden for glas dildoer findes nok næppe. I tilfældet med denne glas dildo med navnet Den blå spiral siger et billede mere end tusind ord...

Men den er ikke bare smuk. Den er også en fantastisk dildo til onani eller par leg. Som med de andre glas dildoer, gælder det også med Den blå spiral, at den giver mulighed for helt speciel stimulans, fordi den er lavet i et materiale, der kan tåle både kulde og varme. Så tænk bare hvad et par isterninger eller lidt varmt vand kan gøre for hele oplevelsen!

På lager

Pris: 398,00 DKK

Specialpris 249,00 DKK

 
Billedet Viser Gratis Dildo ved alle køb over 150,-
 
 
Billedet viser Danmarks Mest Realistiske Dildo Fra NASSTOYS Of New York

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Den blå spiral Glas dildo

Nu er det jo ikke kun en skønheds konkurrence, men man fristes til at sige; "Vi lader lige billedet/javertussen stå et øjeblik". Denne 18 cm høje glas dildo er prydet med en blå spiral op langs skaftet, og for enden afsluttes dette pragteksemplar af en glas dildo med et hoved, der er designet til at give ekstra stimulering ved leg i soveværelset.

Den blå spiral glas dildo er fremstillet i utroligt stærkt materiale, så skønt den ser skrøbelig ud, så kan den sagtens holde til at blive brugt. Og desuden kan den også tåle både at blive varmet op og kølet ned.

Yderligere information

Yderligere information

Længde 18