Sexlegetøj og sex toys ♥ Sexshop - Spar 60% i dag - Køb nu! Funtoys.dk

Lust. Erotisk Kortspil for Par

Lust. Erotisk Kortspil for Par

Dette er kortspils versionen af det populære Lust brætspil. Et Erotisk Kortspil for Par med 4 forskellige kategorier og mere end 30.000 forskellige variationer. Lad f.eks. dette Erotiske Spil for Par bestemme hvilken sexstilling i skal benytte ved næste elskov.

På lager
99,00 DKK
 
Billedet Viser 50kr Marked Med Sexlegetøj
 
 
Billedet viser Danmarks Mest Realistiske Dildo Fra NASSTOYS Of New York

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

 Lust. Erotisk Kortspil for Par

Erotisk spil som lader jer udforske hinanden både på romantisk og intimt vis. Lust er et kortspil bestående af 4 forskellige kategorier af kort, der med hver deres egenskab giver jer mulighed for at udvikle jeres sexuelle forhold. De 4 kategorier er: Romantik, Sensualitet, Kropssprog og Elskov.

Erotisk spil er bare en af de allerbedste måder at have et sjovt og anderledes forspil på. Man bliver udfordret og sammen kan man flytte sine grænser og udvikle nye fantasier. Og med dette erotiske kortspil Lust kan det hele ende i brændende hed elskov og der er mere end 30.000 forskellige variationer. Så det bliver aldrig kedeligt med dette spil ved natbordet. Brug f.eks. Elskovskortene til at bestemme på hvilken måde forspillet eller selve sex stillingen skal udføres.

Yderligere information

Yderligere information