Funtoys.dk - Køb Sexlegetøj for 150,- og få en ♥ GRATIS! Dildo ♥ (Vi pakker den automatisk)

Salg

NASSTOYS Realistisk Uncut Penis Extension - VIBRERENDE

NASSTOYS Realistisk Uncut Penis Extension - VIBRERENDE

NASSTOYS Realistisk Uncut Penis Extension - VIBRERENDE fra Nasstoys of New York er en helt fantastisk realistisk dildo. Dette er ikke bare endnu en realistisk dildo, da den går under betegnelsen "Dual Layered", hvilket betyder at den er dobbelt laget. Den har altså et hårdt inderlag og et super realistisk ydre lag, som føles som rigtig hud.

Hvad er specielt ved NASSTOYS Realistisk Uncut Penis Extension - VIBRERENDE?

NASSTOYS Realistisk Uncut Penis Extension - VIBRERENDE fra Nasstoys of New York ses med det samme, at den ikke er som de andre i klassen. Uncircumcised er engelsk for ikke-omskåret, hvilket betyder at der er forhud. Den er blød og lækker og med vibrator.

Hvordan bruger man NASSTOYS Realistisk Uncut Penis Extension - VIBRERENDE?

NASSTOYS Realistisk Uncut Penis Extension - VIBRERENDE fra Nasstoys of New York er til at forøge din penis størrelse. Du trimmer den så den passer dig, hvorefter bullet vibratoren tændes og indsættes i hovedet. tag den på og giv den lidt glidecreme udenpå.

På lager

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

 
Billedet Viser Gratis Dildo ved alle køb over 150,-
 
 
Billedet viser Danmarks Mest Realistiske Dildo Fra NASSTOYS Of New York

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

NASSTOYS Realistisk Uncut Penis Extension - VIBRERENDE fra Nasstoys of New York er en super lækker penis extension. Materialet er super blødt og lækkert og Nasstoys brander det som Better than real REALSKIN og det er ikke for sjov skyld. Den føles virkelig lækker og meget tæt på ægte hud.

Forøger længden af din penis med ca 7,5 cm og tykkelsen med ca 30%!

Den er nem at bruge og passer til de fleste størrelser, da den er ret fleksibel. Den indvendige bullet vibrator kan sagtens tændes, selvom den er sat i, så det ikke sænker løjerne, når det går hedt for sig, men kan både bruges med og uden bullet.

NASSTOYS Realistisk Uncut Penis Extension - VIBRERENDE forøger længden af din penis med ca 7,5 cm og tykkelsen med ca 30%, så ønsker din partner lidt mere fra dig, så har du nu muligheden. Desuden er den selvfølgelig vandtæt.

Men husk som altid ved brug af sexlegetøj, anbefales det at benytte en god glidecreme. Her anbefaler vi enten en god vandbaseret eller vores helt egen Dansk udviklet og produceret Tissemands Olie eller Funglide.

Yderligere information

Yderligere information

Farve Naturlig realistisk hudfarve
Materiale 100% phthalate fri TPE og bullet er lavet i ABS
Tæthed Vandtæt
Latex-fri Ja
Batteri 3 LR44 (AG13) som medfølger