Funtoys.dk - Køb Sexlegetøj for 150,- og få en ♥ GRATIS! Dildo ♥ (Vi pakker den automatisk)

Om Funtoys

Velkommen til funtoys.dk.

Sex skal være sjovt, og det er derfor, vi er her for dig. Vi, Maya og Peter er sammen om at gøre sex sjovere for alle. Vi vil gøre vores bedste for at levere den absolut bedste kundeservice vi kan, og sende din ordre så hurtigt som muligt. Og i en diskret indpakning.

Vi samler på glade kunder og glæder os over alle de positive tilbagemeldinger vi får, så mange tak for det. Ros kan man aldrig få for meget af.

Grunden til at vi valgte netop denne side og disse produkter er, at vi elsker at have det sjovt. Og navnet funtoys kunne bare ikke være bedre. Hverdagen skal være fuld af sjov og glæde, og det vil vi være med til at sprede ud i de små hjem.

Firmaet bag funtoys.dk hedder Albino monkey ApS og bag dette navn, knytter der sig da også en sjov historie. Livet er simpelthen for kort til ikke at have det sjovt hver dag.

So… let’s go have fun with funtoys.

maya-fra-funtoys.dk

maya@funtoys.dk

 

peter-fra-funtoys.dk  

peter@funtoys.dk

 

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål som du ikke har fundet svar på på denne side eller på vores FAQ med ofte stillede spørgsmål, så kontakt os gerne på post@funtoys.dk, eller via vores kontakt side.