Sexlegetøj og sex toys ♥ Sexshop - Spar 60% i dag - Køb nu! Funtoys.dk

Salg

REALCOCKS #5 - Realistisk Dildo Med Pung - 20 cm

REALCOCKS #5 - Realistisk Dildo Med Pung - 20  cm

REALCOCKS #5 - Realistisk Dildo Med Pung - 20  cm fra Nasstoys of New York er en helt fantastisk realistisk dildo i naturlig hudfarve. Dildoer som denne fra Dual Layered-serien, er noget udover det sædvanlige, og betyder at den er dobbelt laget. Den har altså et hårdt inderlag og et super realistisk ydre lag, som føles som rigtig hud.

Hvad er specielt ved REALCOCKS #5?

REALCOCKS #5 ligner umiddelbart endnu en realistisk dildo. Men det er den bare ikke! Den er dobbelt laget, med et hårdt inderste lag og uden på et blødt naturligt hudlignende materiale, så den virkeligt føles som the real thing.

Hvorfor vælge REALCOCKS #5?

REALCOCKS #5 skal du vælge hvis du ønsker en dildo, som ligner og føles som den ægte vare. Desuden er den ekstremt bøjelig, med sugekop base og med realistisk pung. Derudover er den vandtæt, hvilket giver ekstra muligheder.

På lager

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 99,00 DKK

 
Billedet Viser 50kr Marked Med Sexlegetøj
 
 
Billedet viser Danmarks Mest Realistiske Dildo Fra NASSTOYS Of New York

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

REALCOCKS #5 - Realistisk Dildo Med Pung - 20  cm fra Nasstoys of New York er med dobbelt skin, altså et hårdt inderste lag og et blødt yderste lag, som gør den mere realistisk end nogensinde før.

REALCOCKS #5 er 20  cm cm i længden og det specielle ved netop denne #5 er at den har et tyndere hoved end de andre dildoer fra Dual Layered serien. Desuden er den med realistisk pung, åre op langs skaftet og i naturlig hudfarve.

Yderligere information

Yderligere information

Længde 20,3 cm
Farve Naturlig realistisk hudfarve
Materiale 100% phthalate fri TPE
Tæthed Vandtæt