Guide Til Intim Barbering For Mænd - Få Danmarks Blødeste Løg

Hvordan får man Danmarks blødeste løg?

Dette er en guide til hvordan du kan få Danmarks blødeste løg. Vi fjerner jo alle lugt gener under armene med deodorant. Vi bruger aftershave efter barbering. Dette er naturligt for alle. Men næsten ingen tager sig godt og kærligt af klunkerne. Underligt nok er det ikke en naturlig del af hverdagen. Og spørger man en hver mand, hvilken kropsdel han har allermest kær, og har det største behov for virkeligt at passe på, kommer klunkerne nok ind på en klar 2. plads lige efter… Ja, naboen til klunkerne1smiley blink Bloede-loeg-med-klunke-voks Og det er nok ikke at overdrive, at sige at alle mænd uden undtagelse har oplevet problemer med klunkerne. Det kan være:
 • Svedige klunker
 • Irritation fra syninger
 • Irritation fra sportstøj som varmebukser, cykelbukser, fitness tøj og lignende
 • Irritation fra arbejdstøj eller jeans
 • Svie efter barbering og stikkende følelse, når hårene vokser ud igen
 • Kløe (Er du også en af dem der klør dig selv i skridtet konstant)
 • Skæl
 • Lugt
Men hvorfor gør vi ikke noget? Svaret er nok, at lige nøjagtig klunkerne er ikke noget, vi snakker om. Men der er håb forude. Og her vil vi give opskriften på hvordan du kan få Danmarks blødeste løg, så du undgår at skulle gå og klø dig selv i skridtet konstant som alle de andre mænd.  

Hvad kan gøres?

Først og fremmest anbefales det på det kraftigste at fjerne hårene rundt om klunkerne. Det gør dem dels meget blødere og de er lettere at renholde, så du langt nemmere kan skabe og bibeholde en god hygiejne. Den bedste måde er helt klart at fjerne hårene ved en voksbehandling, da det holder længere. Der er flere steder i hele landet, hvor der tilbydes intim hårfjerning. F.eks. er der her en side med tilbud. Ellers søg efter ”Intim hårfjerning for mænd” på google eller klik her og der popper mange steder op. Men for mange er det grænseoverskridende at skulle gå på en klinik og få fjernet hår intime steder. Og voksbehandling er ikke lige til at gå til, hvis man vil gøre det selv. Men fortvivl ej for det kan også lade sig gøre ved barbering. Det er absolut ikke nemt, dels er huden meget blød, og det er svært at komme helt om bagved. Men det kan lade sig gøre at gøre det selv.  

Sådan barberer du selv dine Klunker

Barber grej til intim barbering når du skal have Danmarks blødeste løg Start med at fjerne de lange hår med en barber maskine. Det gør det hele meget nemmere. Og lad være med at indstille barbermaskinen på det korteste niveau, da den så nemt kan bide lidt i huden. På denne side her, er der flere barber maskiner til formålet.
 1. Dernæst er det en rigtig god ide at tage et varmt bad, da det varme vand gør huden, hårene og hårsækkene blødere og selve barberingen lettere.
 2. Smør klunkerne ind i barbercreme og spar ikke på det. (Det er her hvor det klart anbefales at lade sin partner hjælpe lidt;-)) Og lad det sidde et par minutter, så det giver den ønskede effekt.
 3. Og nu til selve barberingen. Vælg en god skraber og ikke en billig engangsskraber. Dels fortjener dine Klunker bedre og dels har de billige engangsskrabere tendens til at bide den bløde hud omkring klunkerne. Du kan sagtens bruge den samme skraber til intimbarbering som du bruger til normal barbering, men du skal skifte bladet, så det er nyt, så får du det bedste resultat og mindsker risikoen for infektion. Gå nu systematisk frem, så du får det hele med og skyl skraberen hyppigt undervejs. Ps. Når nu du er i gang, så tag lige Klunkernes lange nabo med. Du vil ikke fortryde det;-)
 4. Efter endt barbering tag et dejligt varmt bad og sørg for at få vasket dine nye dejlige bløde Klunker godt. Og sørg for at ALLE små hår er væk. Der er ikke noget mere irriterende end små hår der klør.
 5. Og kronjuvelen på værket er efter badet at smøre Klunkerne ind i Klunke Voks. Det er simpelthen det bedste naturen kan tilbyde dine Klunker. Se brugsanvisning for Klunke Voks her.
 6. Nyd nu for en stund at DU har Danmarks blødeste løg…
Hvis du så smører dine Klunker ind hver morgen med Klunke Voks, behøver du bare at gentage denne behandling ca. hver 14. dag. Og det er langt nemmere, hvis du gør det jævnligt, da barberingen så er langt hurtigere og nemmere.  

Læsning kun for os rigtige mænd!!!

Brugsanvisning for Klunke Voks: klunke-voks-by-dick-johnson-logo Du kan læse brugsanvisningen for Klunke Voks her. Men det er KUN læsning for rigtige mænd. Men i det kort beskrevet, så skal du selvfølgelig ikke smøre Klunke Voks'en ind selv! Det skal din partner. NB!!! Man bestemmer selv, hvor lang tid Klunke Voksen skal gnides ind;-)  

Konklusion

Plej dine Klunker ligeså vel som du plejer resten af din krop. Du synes, heller ikke det er i orden at lugte under armene. Og det samme gælder selvfølgelig også Klunkerne. Vask dem hver dag og smør dem ind i Klunke Voks hver morgen. Så har du bløde og lækre lugtfri Klunker hele dagen. Kort sagt: Danmarks blødeste løg. Så spørg ikke hvad dine Klunker kan gøre for dig. Men hvad Du kan gøre for dine Klunker.  

Links

Hårtrimmer til barbering Tilbud på intim hårfjerning KØB! Klunke Voks by Dick Johnson her

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret