Velkommen til funtoys.dk.

Funtoys.dk er en af Danmarks ældste online sexshops på nettet. Funtoys.dk startede helt tilbage i 2004, som supplement til en butik i Hørning. Funtoys.dk har været på lidt af en rejse inden den er blevet til den store succes den er blevet til i dag med mange tusind faste brugere af siden. Og eksklusive aftaler med mange kendte brands fra hele verden.

Sex skal være sjovt

- Og det er derfor, vi er her for dig. Vi, Maya og Peter, er sammen om at gøre sex sjovere for alle. Vi vil gøre vores bedste for at levere den absolut bedste kundeservice vi kan, og sende din ordre så hurtigt som muligt. Og i en diskret indpakning.

Vi samler på glade kunder og glæder os over alle de positive tilbagemeldinger vi får, så mange tak for det. Ros kan man aldrig få for meget af.

Grunden til at vi valgte netop denne side og disse produkter er, at vi elsker at have det sjovt. Og navnet funtoys kunne bare ikke være bedre. Hverdagen skal være fuld af sjov og glæde, og det vil vi være med til at sprede ud i de små hjem.

Diskretion er en dyd i denne branche

Firmaet bag funtoys.dk hedder Albino monkey ApS, og bag dette navn knytter der sig da også en sjov historie. Livet er simpelthen for kort til ikke at have det sjovt hver dag. Og når du modtager en pakke fra os, er det heller ikke til at se hvad der gemmer sig i den. "Det er jo ikke alle som ønsker, at naboen ser hvilken lille herlig sexet nyhed, man har investeret i fra os", griner Maya...

Så når du modtager en pakke med din nye favorit fra funtoys.dk, så står der firmanavnet: Albino monkey ApS på pakken. Et firma som iøvrigt også står bag mange andre ting også bl.a den populære Klunke Voks by Dick Johnson.

Let’s go have fun with funtoys.

maya-fra-funtoys.dk

maya@funtoys.dk

 

peter-fra-funtoys.dk  

peter@funtoys.dk

 

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål som du ikke har fundet svar på på denne side eller på vores FAQ med ofte stillede spørgsmål, så kontakt os gerne på post@funtoys.dk, eller på telefon +45 71 99 36 20.