Find dit G-punkt - Sådan finder du dit G-punkt
Kvindens G-punkt har i mange år været noget af et mysterium og noget, som både kvinden selv og hendes partner altid har haft meget fokus på – simpelthen fordi det skulle medføre endnu højere nydelse hos kvinden, hvis hun bliver stimuleret netop på sit G-punkt. Men hvor sidder det, hvordan finder man det og hvad stiller man egentlig op med det, når dét, der kan minde om en skattejagt endelig er slut?

Hvad er G-punktet?

G-punktet er en samling af nervetråde og derfor et ekstra følsomt område. G’et i G-punkt står for Gräfenberg, som er navnet på den læge, der første gang hævdede områdets eksistens. G-punktet har også forbindelse til den kvindelige prostata, som er den kirtel, der har ansvaret for sprøjteorgasmer hos de kvinder, der oplever dette. Stimulation af G-punktet kan derfor have afgørende betydning for, om en kvinde er i stand til at opnå en sprøjteorgasme, ligesom kvindens G-punkt er det område I bør lade være med at stimulere, hvis I ikke bryder jer om denne type orgasme. Dermed ikke sagt at stimulation af G-punktet automatisk medfører sprøjteorgasmer, da der er flere forhold, der spiller ind i forhold hertil. Nogle hævder, at G-punktet er meget individuelt fra kvinde til kvinde, fordi det vil være forskelligt præcis hvor i skeden, hun føler det er ”allerdejligst”. Men det fysiologiske, medicinsk beskrevne G-punkt har en nogenlunde fast placering.

Hvor sidder G-punktet – og hvordan ved man, om man har fundet det?

G-punktet sidder 2-4 cm oppe i skeden ud mod maven. I både størrelse og fornemmelse, minder det lidt om en valnød og buler derfor en smule ud og føles ru og bulet som netop skallen på en valnød. Hvis du er i tvivl, om det er G-punktet, du har fundet, så prøv at trykke let på det – hos langt de fleste kvinder vil dette nemlig medføre en fornemmelse, der minder lidt om den kildende følelse, du får når du tisser. Det nemmeste måde at finde G-punktet for kvinden på, er at sætte sig på hug og føre pegefingeren op i skeden. Pegefingeren skal vende, så neglen peger ind mod rygraden. Lav så en ”kom-her-bevægelse” med fingerspidsen, så denne rører den del af skeden, der vender ud mod dit maveskindet eller skambenet. Er du mand, så bed i stedet din partner om at lægge sig på ryggen og følg samme princip. Husk at vaske hænder og undgå skarpe negle. Kan du ikke mærke noget, der føles ru, så prøv med den lidt længere langefinger. Virker dette ikke, så forsøg i stedet at lægge dig på ryggen eller alle 4. Det skal nok lykkes.

Kan man få orgasme, selvom man ikke har fundet sit G-punkt?

Ja, det kan du sagtens. Der findes grundlæggende to slags orgasmer hos kvinden, nemlig klitorisorgasmen og G-punktsorgasmen. Stimulation af G-punktet med enten en finger, sexlegetøj eller penis er dog en betingelse for en g-punktsorgasme, men selvom du ikke har fundet det endnu, kan du altså sagtens opnå orgasme på anden vis. De to slags orgasmer føles forskelligt og det er svært præcis at beskrive forskellen, men oftest beskrives g-punktsorgasmen som mere ”dyb”, intens og længevarende. Hos nogle kan den af og til ligefrem føles så voldsom, at den får det til at sortne for øjnene - og nogle få kvinder finder den grænsende til det ubehagelige. At fortsætte jagten på g-punktet kan dog sagtens betale sig alligevel. Stimulation af g-punktet vil nemlig også gøre det endnu nemmere at opnå en klitorisorgasme. Det er i øvrigt ikke alle kvinder, der er i stand til udelukkende at opnå en G-punkts-orgasme og hos mange skal det tillæres, før det sker. Nogle forskere hævder også, at G-punktet slet ikke eksisterer hos alle kvinder, mens andre mener, det slet ikke eksisterer overhovedet. Fortvivl derfor ikke, hvis I ikke kan finde hverken punktet eller opnå en G-punkts-orgasme.

Hvordan stimulerer man G-punktet?

Da kvinder er forskellige, vil det også være individuelt, hvad der føles bedst. Nogle kvinder kan godt lide, at G-punktet bliver gnubbet, mens andre bedre kan lide at det er udsat for et let, konstant tryk – og så er der dem, der godt kan lide at "trykke" på det rytmisk. Èn ting er sikker. Samtidig stimulation af G-punktet med stimulation af klitoris kan sende en kvindes orgasme op på et helt nyt niveau. Er du kvinde, og alene, kan du bruge et par fingre fra den ene hånd oppe ved G-punktet og den anden udenpå på klitoris – og det samme gælder naturligvis, hvis du er mand og gerne vil forkæle din partner. Stimulation af G-punktet med en finger samtidig med oralsex kan absolut også anbefales, hvis du som mand gerne vil overraske lidt. Og så er der naturligvis god, gammeldags sex, og her er det faktisk en fordel, hvis mandens penis ikke er alt for lang. Hvis spidsen af penis kan ramme selve G-punktet, er det nemlig helt optimalt. De nemmeste stillinger direkte at få stimuleret G-punktet på som kvinde, er i missionærstillingen. Især hvis manden ligger og trykker din mave lidt ned. Dette bringer nemlig G-punktet endnu tættere på hans penis. Ellers er en doggystyle oplagt, hvis du samtidig gerne vil stimuleres eller stimulere dig selv på klitoris samtidig. Man kan også få sexlegetøj, der sørger for begge dele på én gang.

Sexlegetøj, der stimulerer kvindens G-punkt

Her finder du nogle forslag til godt sexlegetøj, der kan bruges på G-punktet. Det er dog blot forslag, og du kan se mange flere i vores shop Sexlegetøj kan i øvrigt være en ekstra hjælpende hånd til at finde G-punktet, hvis du endnu ikke har haft heldet med dig.

Delight fra FunFactory

Den anbefales af flere sexologer som en sikker vej til orgasme og har vundet flere tests. Find den her

We Vibe

På den måde kan kvinden både få stimuleret G-punkt og klitoris med We Vibe og opnå stimulation af resten af skeden med mandens penis. Og de skønne vibrationer stimulerer samtidig mandens penis. Find den her

Share dildo

Denne dildo fungerer på samme måde som en strap-on, blot uden spænder - og henvender sig med andre ord til par. Den fungerer ved, at den føres op i kvinden, hvor den både stimulerer G-punkt og klitoris, mens den resterende del kan bruges på enten en anden kvinde eller  mand.

Se mere her

Billig G-punktsvibrator

Simpel og enkel, men ganske effektiv, G-punktsvibrator til en god, lav pris. Find den lige her

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret