Hvad er BDSM?

Efterhånden som der bliver talt mere og mere om sex, støder man også på flere og flere begreber, som man måske ikke 100 % ved, hvad dækker over.

Hvad er BDSM?

Der er forskel på erotisk dominans, bondage og SM. Det overordnede begreb for alle 3 ting forkortes BDSM, som står for bondage, dominans, sadisme og masochisme. Generelt anvendes udtrykket bondage og SM om det hele under én hat, som BDSM, selvom det ikke er hele sandheden. BDSM Begynder Sæt 199,- Grunden til det er dog, at alle 3 begreber i mange tilfælde følges ad. Mange som kan lide erotisk dominans har også tit en smule bondagelege og personer der er vilde med bondage, anvender også ofte blidere SM-udstyr. Det behøver dog ikke være sådan og man kan godt nøjes med at bekende sig til én af de 3 discipliner.

Hvad er erotisk dominans?

I lege med erotisk dominans handler det for parterne om enten at underkaste sig eller lade sig dominere. Man behøver ikke bruge sexlegetøj til det, men oftest gør man det. Tit har legen en smule bondage involveret og nogle gange også SM, men det er ikke nødvendigt. Man kan også bare "lege", at man er helt i sin partners vold. Nogle foretrækker at være den dominante, andre at være den submissive - og nogle skiftes også ad ligesom de kan være dominante i det ene forhold og submissive i det næste.

Hvad er bondage?

Bondage i sig selv handler om bindelege, hvor partneren ikke kan bevæge sig og for nogen medfører det stor ekstra nydelse, fordi man som fastbundet er tvunget til at kaste kontrollen fra sig. Det væsentlige i legen er at underkaste sig sin partner/dominere sin partner. Af vores produkter til bondage kan nævnes håndjern med plys, Submit to me luksus bondage sæt, vores sexgynge af høj kvalitet og halsbånd.

Hvad er SM?

SM er en forkortelse for sadisme og masochisme. Sadisme handler om, at man godt kan lide at tilføre andre smerte og får nydelse ud af det - masochisme, om at man godt kan lide at opleve smerte. Smerte er dog ikke nødvendigvis det centrale i legen. Det handler oftest om, at man lader sig dominere, på den ene eller den anden måde. Til frække SM-lege har vi bl.a. forskellige piske, brystvægte og fjer.

Du bestemmer selv, hvor vildt det skal være

Bondage og SM behøver ikke være hardcore og ubehageligt. Det er helt op til dig selv, hvor vildt du gerne vil have det. Rent faktisk ligger blid bondage og SM måske ikke så langt fra din egen tankegang i forvejen. Et lille blidt bid i brystvorten, et klask bagi og bind for øjnene er faktisk allerede SM og dominans i blid form, selvom det for mange par er en helt almindelig del af det allerede eksisterende sexliv.

Nybegynder indenfor bondage, SM og erotisk dominans?

Hvis du er ikke har leget med bondage, SM og erotisk dominans før, har vi specielt ét produkt, der er værd at anbefale. Vores cuffs til ankel og håndled er nemlig en fin måde at blive introduceret til bondage på. Du bliver bundet fast som med et par håndjern, men ikke mere, end at du hurtigt kan bindes op igen - og du kan faktisk også selv gøre det, hvis du får behov for det. Det væsentligste i forhold til introduktionen til BDSM er nemlig, at du er tryg ved både omgivelserne, omstændighederne og ikke mindst din partner. Efterhånden som du måske udfordrer dig selv mere og mere, kan det være en god idé at aftale et såkaldt "stopord" som sikrer, at legen altid ender, hvis du pludselig ikke vil mere. Ord som "stop" eller "nej" går nemlig nemt hen og bliver en del af legen og så kan det være svært for din partner at afkode, om du reelt mener det eller blot "leger med". Aftal derfor et ord, som i seksuel sammenhæng ikke giver mening at sige, og derfor ikke kan mistolkes. Et godt stopord kunne eksempelvis være "cirkus" - for hvornår har du sidst råbt dette under sex? Vi ønsker dig god fornøjelse og masser af nydelse i en pirrende verden af BDSM - og husk: Det handler om at finde sine grænser, ikke om at overskride dem. Du kan se vores store udvalg indenfor kategorien BDSM lige her også kaldet Fetish Sexlegetøj.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret