Luksus sexlegetøj

At købe sexlegetøj handler om at gøre noget godt for sig selv eller sammen med sin partner. Derfor er der god idé i at købe ekstra godt sexlegetøj - det har nemlig rigtig mange fordele. Pris og kvalitet hænger sammen, ligesom på mange andre områder, og når man ofrer en lille smule ekstra på luksus sexlegetøj får man investeringen mange gange igen i fornøjelser.

Fordele ved luksus sexlegetøj

Luksus sexlegetøj er erotisk legetøj af høj kvalitet, som kan både ses og mærkes og fordelene er bestemt værd at tage med i købet.

Flottere design

Du har hørt det så mange gange. Man får hvad man betaler for. Og det er oftest rigtigt. Og er du oppe i den dyrere ende af skalaen indenfor sexlegetøj, så følger designet for det meste med.

Bedre finish og dermed bedre hygiejne

Luksus sexlegetøj har et flottere finish. Alle kanter er afrundende - og det betyder ikke kun, at det er mere behageligt at bruge, men også at det er nemt at rengøre og at der dermed ikke samler sig bakterier i alle hjørner og kanter.

Længere holdbarhed

Alt for billigt sexlegetøj, især vibratorer, mister deres kraft over tid. Jo mere du har ofret på dit luksus sexlegetøj, jo længere holder det uden at give dig middelmådige oplevelser.

Fornemmelsen af luksus

Hvis ikke man skulle være ekstra god ved sig selv, når det handler om at have det rart med sig selv eller sin partner, hvornår skulle man så? Luksus sexlegetøj får det hele til at virke lidt mere perfekt. Ganske enkelt.

Luksus sexlegetøj hos FunToys

Hos FunToys.dk finder du sexlegetøj af enhver slags - både det prisvenlige og vores mere eksklusive. Vi har flere produkter, som er af rigtig høj kvalitet og som samtidig er noget af vores mest populære erotiske legetøj. Det er bl.a.:
  • Vores luksus mærke er: NASSTOYS of New York. Her får du en helt anden kvalitet end du er vandt til. - Absolut topklasse indenfor sexlegetøj.
  • We-Vibe 4 - Som er verdens bedste sexlegetøj til par.
  • LELO Inez Vibrator GOLD - Verdens dyreste Dildo! - Som er i en klasse for sig, både i design og kvalitet og selvfølgelig i 24 karat guld!
  • Symphony Bodywand og Dildo - Som er et multi parsexlegetøj i fantastisk høj kvalitet. Her får du mulighed for både Bodymassage, Dildo, Klitoris eller Penis stimulation og Buttplug.
  • LELO Alia - Som er en testvindende klitoris vibrator.
  • Anal Vibrator med Stimuli Balls - Som Anal sexlegetøj bliver det nok ikke meget bedre end dette. Her får du virkeligt kvalitet for pengene. Og Stimulans garanti.
  • Satisfyer 1 og Satisfyer 2 - Som er en helt ny form for pulserende teknologi der giver garanti for dybe Klitoris orgasmer.
  • Tenga æg - Som er Japans mest solgte sexlegetøj, og det er ikke uden grund, da disse æg er et yderst populært onaniprodukt til mænd.
  • Cobra Libre - Også en yderst populær sag til mænd. Selvom den måske ligner en fil, så er den meget mere end det.
  • Funglide - Vores egen glidecreme, som er vores allermest populære og mest solgte produkt.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret