Sådan finder du den bedste vibrator
Leder du efter en bestemt vibrator til enten kvinder, mænd eller par, så får du tips til at vælge den bedste vibrator til forskellige formål i denne guide.

De bedste vibratorer til kvinder

Vil du gerne finde den bedste vibrator til kvinder, så kan du finde forslag til gode klitoris-, g-punkt-, æg- og allround vibrator herunder. Vibratorer til kvinder opfordrer ofte til dejlig solosex, men de fleste vibratorer kan sagtens bruges sammen med din partner også. F.eks. hvor du lader din partner bruge produktet på dig.

Den bedste allround vibrator

Denne vibrator er i meget høj kvalitet, og har SÅ mange funktioner, at den hører til i den dyre ende. Til gengæld behøver du kun den ene vibrator, som i øvrigt hedder Symhony Bodywand og Dildo. Body massage, klitoris stimulering, penishoved stimulering, dildo, buttplug er bare nogle af de funktioner den kan bruges til. Så er du på udkig efter det absolut bedste allround sexlegetøj, så behøver du ikke lede længere... Læs mere om Symphony Bodywand og Dildo her.  

Den bedste G-punkts vibrator

Det er en vibrator der er velegnet til nybegyndere, da dens mellem størrelse og nemme betjenings muligheder gør den til en god senge partner, og den er garant for mange gode orgasmer. Den er i øvrigt også velegnet som klitoris vibrator. Læs mere om Delight her. Se alle vores g-punkt vibratorer her.

Den bedste klitoris vibrator

Vil du gerne have en rigtig god klitoris vibrator, så er der også her flere gode muligheder. I den billige ende, finder du f.eks. Laya Spot. Den er med sin ergonomiske form og gode vibrationer også egnet til nybegyndere. Det er tyske Fun Factory der står bag denne klitoris vibrator, så du er sikker på at få et kvalitetsprodukt. Læs mere om Laya Spot her. LELO AliaEn anden mulighed er endnu et kvalitetsprodukt fra LELO, som er noget dyrere, nemlig LELO Alia. Det er en lille sag, med et hul i midten, som er nem at betjene via trykknapper. Den er nem af håndtere, da du kan have den på dine fingre og nemt placere den de helt rigtige steder på kroppen. Læs mere om LELO Alia her. Se alle vores klitoris vibratorer her.

Det bedste vibrator æg

Ud over det flotte og stilfulde design, har den også en god udformning, kraftig og næsten lydløs vibration. Dette æg kan bruges til klitoris orgasmer, og du kan enten selv styre ægget eller lade din partner have kontrollen. Ægget reagerer på tryk og derfor egner det sig godt til at træne muskulaturen i skeden. Via en trykknap, kan du styre de 5 vibrationstrin. Ægget er nemt at indføre, og ligeså nemt at få ud igen via løkken i enden. Læs mere om Leila vibrator æg her.

De bedste vibratorer til mænd

Til mænd findes der også vibratorer til forskellige formål. De mest udbredte er vibratorer til onani og prostata massage. I disse 2 kategorier finder du forslag til de bedste vibratorer herunder.

Den bedste vibrator til prostata massage

Med en god prostata vibrator er det en del nemmere for de fleste. Et godt eksempel på en god prostata vibrator er f.eks. denne Nexus Excel Prostata Stimulator Er du nybegynder på dette område, så er denne model en rigtig god model at starte med. Find flere produkter til prostata massage her.    

Den bedste vibrator til onani for mænd

Selvom den måske mest af alt ligner en lidt mærkelig legetøjsbil, så er det langt fra tilfældet med Cobra Libre. Det er et populært onani produkt til mænd, som især fokuserer på det følsomme pikhoved. Cobra Libre er kåret til bedste sexlegetøj til mænd af Ekstrabladet, og er værdsat af mange brugere verden over. Der er også virkelig tale om et kvalitetsprodukt fra Fun Factory, der i øvrigt passer til alle penis størrelser. Læs mere om Cobra Libre her.

Den bedste vibrator til par

Bodywands er noget af det bedste sexlegetøj til par, og kan både stimulere kvindens g-punkt og klitoris under et almindeligt samleje med en mand. Og manden behøver ikke at føle sig snydt, da han også kan mærke de dejlige vibrationer fra de kraftfulde Bodywands. Og udover at kunne bruge en Bodywand som erotisk stimulans, så er de også helt fantastiske til at give body massage. Læs mere om denne fantastiske Bodywand her.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret