Her på siden finder du en liste med ofte stillede spørgsmål.

Hvad koster forsendelsen hos funtoys.dk?
Vores fragtpriser varierer mellem 0 og 59 kr. alt efter hvor meget du køber for, og om du vælger at få leveret til en pakkeshop eller foretrækker omdeling. Læs mere her.

Hvor lang tid tager leverigen?
Bestiller du før kl. 14:00 på hverdage, så bestræber vi os på at pakke samme dag. Vi sender i øvrigt altid varerne i diskret emballage.

Kan jeg få rabat?
Din bedste mulighed for at få rabet er ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev, hvor vi af og til sender nyhedsbrev med eksklusive tilbud og rabatkoder, som ikke deles andre steder.

Har Funtoys en fysisk butik?
Tidligere (før 2009) var der en fysisk butik i Hørning, men i dag driver vi KUN webshop, og har ikke nogen fysisk butik. Læs mere her.

Afholder I ikke dildoparties / homeparties mere?
Nej. Vi har helt droppet at afholde homeparties, for at satse udelukkende på denne webshop. Læs mere om vores beslutning her.

Sender i varer til udlandet?
Normalt leverer vi kun til danske postnumre (Eksklusiv Grønland og Færøerne), for at holde fragtomkostningerne nede. Men kontakt os, så finder vi en løsning.

Hvor lang tid har funtoys.dk eksisteret?
Funtoys.dk som webshop er oprindeligt helt tilbage fra 2003, men med sit nuværende udseende har funtoys.dk været drevet succesfuldt siden 2009.