Funtoys - Køb for 500 kr og der er fri fragt

Glidecreme

vandbaseret-glidecreme silikonebaseret-glidecreme anal-glidecreme glidecreme-med-smag oekologisk-glidecreme stimulerende-spray-og-creme 

Skal du have fuld valuta for pengene med erotisk legetøj, ja så kommer du ikke udenom glidecreme. Glidecreme er et fantastisk smørremiddel, som sikrer at det hele glider som det skal.

Vandbaseret eller silikonebaseret?

Vi fører to forskellige slags glidecreme - den silikonebaserede og den vandbaserede. Hver type har sine fordele, så hvilken du skal vælge, afhænger af forskellige ting.

De har næsten samme konsistens, men den silikonebaserede virker typisk i længere tid. Vores anbefaling er at du bruger vandbaseret glidecreme sammen med kondomer og sexlegetøj og silikonebaseret glidecreme til onani, krops- og intimmassage, samt til sex med din partner uden sexlegetøj.

Skal du bruge en glidecreme til analsex, så finder du specielle glidecremer udviklet til formålet her. Vil du gerne prøve en glidecreme med smag, så finder du mange smagsvarianter lige her. Foretrækker du økologi, så find økologisk glidecreme her. Tjek også vores kategori med stimulerende creme og spray.

Er du i tvivl om hvilken type glidecreme du skal vælge så find hjælp i vores guide om glidecreme.

27 vare(r)

pr. side

27 vare(r)

pr. side