Funtoys.dk - Køb Sexlegetøj for 150,- og få GRATIS Jelly Dildo - 19cm! (Vi pakker den automatisk)

Glidecreme

Glidecreme er vigtigt og skal du have fuld valuta for pengene med erotisk sexlegetøj, ja så kommer du ikke udenom glidecreme. Glidecreme er et fantastisk smørremiddel, som sikrer at det hele glider som det skal. Hvad end det er til onani eller sammen med din partner, så gør det hele oplevelsen meget bedre, når man bruger glidecreme. Se vores forskellige kategorier nedenfor.

 vandbaseret-glidecreme silikonebaseret-glidecreme anal-glidecreme glidecreme-med-smag oekologisk-glidecreme stimulerende-spray-og-creme 

 

Vandbaseret eller silikonebaseret?

Vi fører to forskellige slags glidecreme - den silikonebaserede og den vandbaserede. Hver type har sine fordele, så hvilken du skal vælge, afhænger af forskellige ting.

De har næsten samme konsistens, men den silikonebaserede virker typisk i længere tid. Vores anbefaling er at du bruger vandbaseret glidecreme sammen med kondomer og sexlegetøj og silikonebaseret glidecreme til onani, krops- og intimmassage, samt til sex med din partner uden sexlegetøj.

Skal du bruge en glidecreme til analsex, så finder du specielle glidecremer udviklet til formålet her. Vil du gerne prøve en glidecreme med smag, så finder du mange smagsvarianter lige her. Foretrækker du økologi, så find økologisk glidecreme her. Tjek også vores kategori med stimulerende creme og spray.

Er du i tvivl om hvilken type glidecreme du skal vælge så find hjælp i vores guide om glidecreme.

39 vare(r)

pr. side

39 vare(r)

pr. side