Velkommen til Danmarks bedste dildoshop. Funtoys er en dildoshop med et stort udvalg af dildoer - og vi har dem i mange varianter. F.eks. kan du her finde en naturtro dildo eller stor dildo - og endda mega dildoer.

Er du på jagt efter vibratorer eller realistiske dildoer, kan vi også klare dette.

dildo-vibratorglas-dildoer dongs-og-realistiske-dildoer strap-on 

FunToys er en dildoshop, der sælger sexlegetøj online. Vi har ingen fysisk butik og afholder heller ikke dildoparties, da det er med til at gøre varerne dyrere - og da vi vil gerne kunne levere hurtigt og diskret og til en god pris, har vi fjernet alle fordyrende mellemled og valgt kun at fokusere på salg via shoppen. Det giver dig i øvrigt også en kortere leveringstid, da du således kan købe ind i vores dildoshop, når det passer dig, uden du behøver at vente på et homeparty.

Det er også mere diskret at handle på denne måde. Ingen kan nemlig se, hvad du køber i vores dildo shop udover os, der pakker din ordre. Dette gør vi i øvrigt diskret - og med diskret afsender - så fortroligheden er helt i top fra du bestiller og indtil din vare er leveret. Der står således ikke Funtoys som afsender på pakken, men firmanavnet Albino monkey ApS og vores æsker er helt almindelig brune papæsker.

Bestsellere

Her ser du de mest købte modeller i vores dildo shop - men du finder hele udvalget her

{{block type="catalog/product_list" template="catalog/product/home.phtml" category_id="108" column_count="4"}}

Besøg dildoshoppen

En dildo er uden tvivl et af de mest populære stykker legetøj på markedet. Derfor er det også dette produkt vi har det største udvalg af. De findes i et hav af størrelser og farver, med og ude sugekop, samt med og uden vibration. Fælles for dem alle er at de virker bedst sammen med glidecreme.

Ikke kun en dildoshop

Vi har dog også andre spændende produkter i shoppen. Vi har f.eks. både legetøj til ham og hende, anal sexlegetøj, samt en SM og bondage afdeling.

Tag også et kig på vores erotiske sex spil, hvis du og din partner ønsker en hyggelig og fræk aften.