11 forslag til godt sexlegetøj til ham

Sexlegetøj er ikke kun for kvinder – det er i lige så høj grad for mænd, og der er masser af muligheder på markedet.

Sexlegetøj til mænd er blevet in

For mange mænd falder sexlegetøj ikke naturligt – det har i mange år været noget, der kun henvendte sig til kvinder, og hvis man endelig fandt noget sexlegetøj til ham, var det ofte enten en oppustelig dukke (som vi alle kender som Lolita) eller også måtte man ”låne” af kvindernes sexlegetøj. I dag er der dog masser af muligheder, uanset hvad du som mand er til.

Sexlegetøj til ham, der gerne vil i gang

Når du skal vælge hvilket sexlegetøj til ham, du ønsker dig, kan du tænke lidt over, hvad du godt kan lide. Er du til udvendig stimulering eller indvendig stimulering – eller måske begge dele? Kan du lide at tingene ser naturtro ud – eller er det primært dem gode fornemmelse mod huden, du går efter? Hvis man som mand endnu ikke har oplevet den frække verden af sexlegetøj, er der nogle produkter, som er gode at starte med.

Sexlegetøj der simulerer handjobs

Tenga æg: Med disse Japanske vinunder-æg har du et vidunder produkt inden for onani produkter til ham. Det er ikke uden grund at det er det bedst sælgende sexlegetøj i Japan. I pakken er der 6 forskellige æg, med forskellige former, så de stimulerer dig en smule forskelligt. Prøv dem hvis du trænger til en ny oplevelse, når du leger selv.

Handjob: Med produktet handjob kan du give dig selv tilfredsstillelse på en anderledes måde end du er vant til. Onani vil blive anderledes med dette produkt som du kan føre ned over penis, samme med masser af glidecreme. Et yderst populært produkt, som kan bruges solo og sammen med en partner.

Water Woman: En Water Woman er et engangsprodukt du som mand kan bruge til onani. Det fungerer ganske simpelt ved at du fylder produktet med lunkent vand, og herefter har du en "fordybning" til en fræk alenestund. Water Woman fås i flere varianter, og der er til flere gange i en pakke. Til prisen får du nok ikke noget billigere hvis du ønsker at afprøve onani med hjælpemidler. Husk også glidecremen.

Cobra Libre: Var lidt af en revolution da den kom frem. Intet mindre. Derfor har den også vundet en test i Ekstrabladet for bedste sexlegetøj til mænd. Cobra Libre er et produkt til mænd der ønsker hjælpemidler til onani. Med Cobra Libre får du noget af det mest spændende der er på markedet i den kategori. Tag ikke fejl af formen og designet. Selv om den mest af alt måske ligner en koncept bil, så vil resultatet og fornøjelsen ved brug med stor sandsynlighed overraske dig.

Sexlegetøj der simulerer blowjobs

Blowjob: Kan du godt lide tanken om at modtage et frækt blowjob, så kan den slags også simuleres. Med vores produkt "Blowjob" får du mulighed for at lege med en fræk mund med bløde og fyldige læber - og hvor du selv bestemmer hvor mange blowjobs du ønsker. Husk at bruge godt med glidecreme for at fuldende oplevelsen.

Sexlegetøj der simulerer penetrering

Fleshlight: Ønsker du at kunne få følelsen af at penetrere en kvinde når du har en solo stund, så kan Fleshlight anbefales. Den simulerer kvindens skede, og giver dig således mulighed for at få et anderledes realistisk onani produkt. Som sædvanlig anbefaler vi masser af glidecreme.

Sexlegetøj til ham, der er vovet

Måske har du allerede udforsket verdenen indenfor sexlegetøj til ham eller også er du allerede bare klar til noget, der er lidt vildere end det allerede nævnte. Vovet er dog et vidt begreb, idet ordet for nogle blot indebærer, at det nye sexlegetøj til ham ser frækt og realistisk ud, mens vovet for andre betyder vildt og hårdt. Her under finder du nogle forslag til sexlegetøj til ham, som vi mener er lidt vovet:

Rudeboy: Rudeboy er en prostata vibrator som er beregnet til prostata massage eller stimulering af mandens g-punkt. Den er "håndfri", da det gælder og at sidde på den og rokke frem og tilbage. Det er virkelig et produkt der kan give nogle intense og fantastiske orgasmer.

Buttplug med vibrator: Er du glad for analsex som modtager, så kan dette buttplug med pumpe og vibrator uden tvivl være noget for dig. Her har du både mulighed for at lege med de forskellige vibrationer for ekstra nydelse, samt at gøre den større efter indførelse.

Brug sexlegetøj til ham sammen med andre

Sexlegetøj til ham er ikke kun til solo-leg – det kan også sagtens bruges sammen med en partner. Måske har din kæreste lyst til at give dig et ekstra godt handjob – eller hjælpe med lidt ekstra stimulation end der ellers er mulighed for. Alt sexlegetøj til mænd kan bruges sammen med andre. Herunder får du dog nogle forslag til ekstra populært sexlegetøj til par, som de kan bruges sammen.

Elskovsgynge: Drømmer du om at komme lidt væk fra sengen eller at afprøve nogle nye spændende stillinger når du dyrker sex med din partner, så kan en elskovsgynge være lige sagen. Når først denne gynge er sat op, så er der mulighed for helt nye og spændende stillinger. Den person der sidder i gyngen vil føle sig meget lettere og modparten vil dermed have meget lettere ved at styre slagets gang. Med i pakken er der desuden en pisk på 38 cm, et blindfold, samt montage tilbehør.

We Vibe 4: Er blevet kåret til det bedste sexlegetøj til par, og denne version 4 af We Vibe er den bedste nogensinde. Den giver stimulering til både hende og ham under samleje, og giver dermed en helt ny og ekstra dimension til sexlivet og parforholdet.

Nybegynder eller øvet – husk glidecremen

Alt erotisk legetøj bør have en fast følgesvend, nemlig glidecremen. Glidecreme gør for det første oplevelsen mere autentisk, og for det andet kan du risikere at blive meget øm, hvis det hele ikke ”glider” af sig selv. Dette gælder især ved produkter af silikone og gummi og alt, sexlegetøj til ham der er beregnet til indvendig brug. Hvis du gerne vil kigge efter sexlegetøj inden for bestemte prisintervaller, så tjek vores indlæg om billigt sexlegetøj, hvor du nemt kan finde sexlegetøj til den pris eller det beløb du er villig til at bruge på det.

Det finder du her

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret