7 frække julegaver
Frække julegaver eller bare en fræk gave til at pifte op under romantikken? Julen står for døren og eftersom det er en årligt tilbagevendende begivenhed, og man dybest set ikke mangler noget som voksen, kan det være svært at finde på nye overraskelser igen og igen. Og hånden på hjertet? Det kan være lidt af en dræber for parforholdet som kvinde at modtage en ny håndmixer igen af kæresten eller som mand at få et abonnement på Gør-det-selv-magasinet - for 8. år i træk. Her får du en hjælpende hånd i form af 7 frække julegaver, som med garanti både vil gøre din partner overrasket men også har masser af nydelsesværdi resten af året - og ikke kun frem til Påske.

Er frække julegaver noget for jer?

Inden du kaster dig ud i at købe en fræk julegave til kæresten, er det en god idé at overveje, om gaver af denne type overhovedet er noget for jer begge. Du skal nemlig huske, at det grundlæggende princip i at forære gaver væk er, at modtageren bliver glad. Så selvom du måske drømmer om lidt mere action i soveværelset, er det ikke sikkert, din kæreste er af samme opfattelse.

I værste fald kan det virke sårende og plante usikkerhed hos din partner, hvis ikke I enten allerede har en historik med sexlegetøj i forvejen eller måske har snakket om, at det kunne være sjovt at prøve. En god ide hvis du er lidt usikker på dette, kan være at starte med et erotisk spil, hvilket i mange tilfælde er med til at løsne lidt op for mange ting. Men hvis I allerede er vant til at pifte sexlivet op og være mere end almindeligt frække sammen, er en fræk gave noget, der kan få juledagene til at glimtre og gnistre mere end de gør i forvejen. Og så overvej i øvrigt lige at købe en ekstra gave, som I kan lægge under juletræet, når I har familien på besøg juleaften. Det kan godt være, I selv er relativt frigjorte og ligeglade, men det er ikke sikkert farmor på 80 er af samme holdning - og måske er der endda børn til stede.

Find en fræk julegave, der passer til jeres lyster

Nogle par har forskellige præferencer, mens andre deler de samme. Uanset hvad, er det vigtigt at dine frække gaver passer til modtagerens lyster - for som tidligere nævnt: Det er jo en fræk gave til ham, hende eller jer begge og ikke til dig selv. Det kan derfor godt være, du som mand er vild med tanken om analsex, men hvis din kæreste bedre kan lide oralsex, er det ikke en buttplug, der skal pakkes ind som gave, men måske en gel der forstærker følsomheden på klitoris. Det kan også være, I har talt om at det kunne være frækt med lidt blid bondage, men endnu ikke har prøvet det, og så kan et par velcrohåndjern være en oplagt gave.

3 frække julegaver til par

Her finder du vores bud på 3 julegaver, I begge kan få glæde af.

Symphony Bodywand og Dildo

Der findes mange vibratorer på markedet og alene hos os finder du over 50 frække modeller.

Vores ultimative salgshit er dog Symphony Bodywand og Dildo, men princippet i de fleste modeller er det samme. Men ikke lige i dette tilfælde... Her får du ikke bare et sexlegetøj som alle andre. Symphony Bodywand og Dildo er så meget mere. Her for du funktionerne fra de utroligt populære wands, som man kan bruge til både bodymassage og erotisk massage. Du kan bruge den sammen med din partner, da vibrationerne er yderst tilfredsstillende til både massage af penishovedet og klitoris. Og ikke nok med det er den specielt designet til også at kunne bruges som både dildo og buttplug. Så denne Symphony Bodywand og Dildo er nok vores mest alsidige sexlegetøj overhovedet.

Erotic 4 real

Vi har mange forskellige erotiske spil på lager, og der er dermed nogle til enhver lyst. Lige fra spil hvis mål er ,at I lærer hinanden bedre at kende til spil, der introducerer jer til BDSM. Vores helt klart mest populære spil er Erotic 4 Real og det er ikke uden grund. Det er dansk produceret i Danmark og selvfølgelig også på dansk. En af grundene til at det er blevet så populært, er den kvalitet det er udført i. Ligeså snart du åbner spillet lugter det langt væk af kvalitet, med sin velour betrukket kasse indvendigt og de flotte messing brikker, kan man godt se at her har man med noget lækkert at gøre. Og de sidste 5 år har det da også været vores bedst sælgene frække julegave.

Du kan se vores store udvalg (Danmarks største) af frække, erotiske spil lige her, hvor du finder spil til priser fra kun 79 kroner.

Funglide

Hvis I begge er helt nye indenfor den erotiske verden og ikke lige ved, hvordan I skal få begyndt er noget så simpelt som glidecreme en både fræk og relativt uskyldig ting, at introducere i dobbeltsengen.

Hvis du aldrig har prøvet at bruge glidecreme, vil du opleve, at du giver din kæreste en helt anden intim oplevelse end med en almindelig "tør" hånd ved et handjob eller lignende stimulation. Desuden bliver et almindeligt samleje også pludselig meget mere frækt og vådt med glidecreme - og alene det kan være med til, at I hurtigt får lyst til at prøve endnu mere nyt derhjemme. Vi anbefaler den lækre silikonebaserede Funglide, hvis effekt holder længe. Du finder den i flere størrelser her

2 frække gaver til hende

Der er masser af muligheder for at forkæle din kæreste til jul, men her finder du vores 2 ultimative bedste bud på frække julegaver til hende.

O'My klitoris-gel

En relativt simpel, men virkelig effektfuld, fræk gave til kæresten er denne klitoris-gel.

Kun én dråbe forstærker følsomheden på klitoris til et niveau, hvor nydelsen bliver enorm, også selvom du blot stimulerer med en enkel, forsigtig finger. Denne gel gør dermed selv almindelig sex til noget helt særligt på en ganske enkel måde. (Og indrømmet: Det er faktisk også en gave til dig, fordi hendes nydelse med garanti vil gøre hende endnu mere tændt på at forkæle dig bagefter.) Du finder den her

Satisfyer 1 og Satisfyer 2

I Satisfyer 1 og Satisfyer 2 er der en helt ny pulserende trykbølge teknologi, som er specielt designet til at stimulere klitoris og give kvinden dybe klitoris orgasmer. Og hurtigt er det blevet en storsælger og mange steder har der været udsolgt flere gange, da producenterne simpelthen ikke kunne følge med den store efterspørgsel.

Frække julegaver i form af en vibrator eller som disse pulsatorer til hende er et sikkert hit. Den kan nemlig både bruges sammen, hvor du bruger den på hende - eller hun kan bruge den alene, når hun trænger til en hyggestund. Og mon ikke hendes tanker kommer til at strejfe den glade giver imens? Du kan også gå på opdagelse i vores forskellige kategorier af vibratorer. En vibrator er jo ikke bare en vibrator. Du kan se vores udvalg her

2 frække julegaver til ham

Hvor det tit er oplagt, hvad man skal købe til kvinder, er det lidt sværere at finde frække julegaver til ham. Her får du dog vores 2 bedste bud på en gave, der vækker mere end almindelig begejstring hos din mandlige partner.

Blowjob simulator

Det er ikke altid, du er der til at give din kæreste et blowjob og måske har han lyst til at prøve noget andet, når han onanerer end den traditionelle klør 5?

Her er en Tenga Deep Throat Cup fantastisk, fordi den simulerer et blowjob, men samtidig ikke er overdrevet kinky. Den fås i øvrigt i flere modeller, blandt andet en variant med kølende effekt og fungerer ved, at der ved indførelse af penis skabes et vaccum, som minder om lige præcis det perfekte sug ved at blowjob. I kan også bruge den sammen, så du som partner kan give din mand eller kæreste en helt speciel oplevelse med fællesonani. Du kan se dem alle her

Cobra Libre

Hvis du pakker denne ind og forærer den som en fræk gave til ham, forærer du ham samtidig en testvinder.

Ekstra Bladet kårede nemlig denne model som det bedste sexlegetøj til mænd og den fungerer som en vibrator til mænd - med flere forskellige hastigheder. Forskellen på denne vibrator og en model til kvinder er, at denne udelukkende er tænkt til udvendig brug på enten selve penis, mellemkødet eller hvad lysten ellers er til. Find den her Fandt du ikke noget her, så har vi mere inspiration til frække julegaver eller bare en fræk gave lige her: Top 10 listen til Kvinder Top 10 listen til Mænd Top 10 listen til Par

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret