Ideer til frække valentinsgaver

Hvornår er det Valentinsdag?

Den 14 februar er det valentinsdag. Og det er det om du vil det eller ej. For godt nok er det måske et Amerikansk koncept, som nogen måske mener blomster- og chokolade butikker har hevet til Danmark for at tjene ekstra penge på deres varer. Men det ændrer stadig ikke på at dagen kommer. Den 14 februar.

Så har du styr på dine frække valentinsgaver?

- Ellers kan du få inspiration lige her!

De fleste elsker gaver

Lad os blive enige om at det nok mest er kvinder der elsker valentinsdag. Og de elsker også gaver. Men det gør de fleste mænd nok også. Så hvorfor ikke bare se på denne dag, som en anledning til at få en super hyggelig kærestedag i romantikkens, og måske endda, erotikkens tegn? Både kvinder og mænd kan nok tåle at blive positivt overrasket at sin partners initiativer. Forsøget på at skabe en god overraskelse, uanset karakter, vil nok altid blive værdsat. Både af kvinder og mænd. Så vi vil opfordre dig til at gøre et forsøg. Det kan nemt vise sig at være "besværet" værd.

De klassiske gaver

En klassisk gestus, så som en romantisk aften på restaurant eller en god middag tilberedt i hjemmet, er altid en god start. Og sikkert også nok.

Men hvis det lige skal være ekstra godt, så hører der sig en gave til. De klassiske gaver er jo en flot buket blomster, en æske chokolade eller lignende. Men jo mere kreativ du er jo bedre indtryk vil du med stor sandsynlighed gøre på din partner. Især hvis han/hun ikke er vant til at du gør den slags. Jo mere kreativ du er jo "flere point" vil du helt sikkert score hos din partner.

Tips til frække valentinsgaver

Èn af de kreative metoder kunne være at give din partner en fræk valentinsgave. Hvis du giver din partner en fræk gave til valentinsdag, så gør du ham/hende med stor sandsynlighed både glad og overrasket. Diskretion kan dog anbefales, da det jo ikke er sikkert at din partner ønsker at alle skal vide hvad du har gang i. :-) Der er også den åbenlyse fordel at du temmelig sikkert selv får en masse ud af at give en fræk gave. Måske får du lov til at være med i legen, eller måske får du lov til at kigge på. Eller også kan du gå rundt med tanken om at du har gjort noget godt og frækt for din partner.

Her kommer nogle tips til frække valentinsgaver til hende:

Her kommer nogle tips til frække valentinsgaver til ham:

Prøv med et erotisk spil

På en romantisk og hyggelig dag med din partner, vil en passende afslutning måske være hygge og erotik under dynerne. Som opvarmning hertil, og som et fremragende forspil der er valentinsdag værdigt, kan i benytte et erotisk spil.

Det kan også være at du synes at ovenstående forslag er lidt for vilde eller er bange for hvordan din partner vil reagere, så kan et erotisk spil måske et godt alternativ. Se en række erotiske spil lige her. Vi vil specielt anbefale disse, som er gode til forspil og som begyndelse til en romantisk og erotisk aften:
  • Erotic 4 Real (Dansk spil i ekstra ordinær høj kvalitet)
  • Monogamy (Verdens mest solgte erotiske spil)

Har du nogensinde givet en fræk gave?

Har du nogensinde givet frække gaver, enten til valentinsdag eller en anden anledning, så vil vi meget gerne høre om hvordan det blev modtaget, hvis du har mod på at fortælle historien. Skriv en kommentar herunder.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret