8 frække sex spil

Leder du efter frække og sjove sex spil eller erotiske spil,  så er du landet det rette sted. Her præsenterer vi nemlig de mest populære par- og sexspil.

Erotiske spil eller sexspil er SUPER GODT FORSPIL: 

Vi har nok Danmarks største udvalg:

  • Romantiske sex spil
  • Erotiske opvarmnings spil
  • Sexspil som går lige på og hårdt
  • og meget andet.

Her har vi udvalgt 8 af de bedste sex spil til dig:

Sex spil er en nem måde at få lidt ekstra krydderi ind i parforholdet på i form af frække, pirrende opgaver der tænder og lægger op til en sanserig aften. Nogle af de viste spil er af erotisk karakter og deciderede sexspil, mens andre i lige så høj grad handler om at lære hinanden bedre at kende som par. Fælles for de fleste er dog, at de er brætspil og ideelle til en dejlig og fræk aften med din partner og et friskt alternativ til den traditionelle weekendhygge som oftest bliver til en film i sofaen.

Hvad går et sex spil egentlig ud på?

Hovedformålene i de viste sex spil er primært at blive pirret, så I som par får nye ideer og indslag i sexlivet, men også - helt basalt - får afsindigt lyst til hinanden. Oftest bliver I stillet over for erotiske opgaver der skal løses eller udføres, men der kan også opstå spændende dialoger eller I kan få nogle udfordrende spørgsmål. Ved at spille et sex spil kan du lære din partner rigtig godt, eller endnu bedre, at kende og I bliver klogere på hinandens frække fantasier - måske får I endda lyst til at udleve nogle af dem sammen. Herunder har vi delt vores 8 mest populære sexspil op i 2 kategorier: De milde og let erotiske og de virkeligt frække. På den måde kan du finde den type sex spil, der passer bedst til dit og din partners temperament - det er nemlig sjovest, når I begge to er helt trygge ved situationen.

De erotiske spil til par

Hvis du er ny indenfor sex spil kan nedenstående spil være gode steder at begynde, fordi de kan være med til at øge dialogen og romantikken i parforholdet. Er du en smule utryg ved de spil, der har deciderede spørgsmålskort, enten fordi du har ting, du ikke selv vil tale om eller har lyst til at høre din partner fortælle om, kan I på forhånd aftale, at I altid har mulighed for at lade være med at svare eller nedlægge et veto. Meningen er jo, at det skal være en god oplevelse for jer begge to:

Erotic 4 Real

Populært dansk produceret spil til alle par, der er åbne overfor muligheden for at få ny inspiration og et endnu bedre liv sammen med sin partner. Spillet er et brætspil og indeholder både erotiske kort og samlivskort, så I kommer omkring det følelsesmæssige samtidig med at I bliver pirret af hinanden. Med til spillet hører også en række præmiekort - og som i alle andre spil, er præmierne med garanti værd at kæmpe om. Erotic4Real er helt klart vores favorit. Det er dyrere end de andre spil, men det er også i sin helt egen klasse, når man snakker kvalitet. Brikkerne er af messing og ikke plastik, og så er indersiden beklædt med det lækreste velour, og så er det jo lavet i Danmark. Så det er helt klart pengene værd.

 

Dig Og Mig Erotisk Sex Spil På Dansk

Dig & Mig Erotisk Sexspil på dansk er et sexspil for par. Romantik og kærlighed er i højsædet og det hele skal gerne ende i den syvende himmel. Et erotisk sexspil er jo bare noget af det bedste til at bringe den rigtige stemning frem. Og Dig & Mig Sex spillet er super populært og et af vores mest foretrukne spil. Det er et simpelt og billigt spil, som sender jer rundt den romantiske verden, og bringer hede følelser frem i kroppen. Tænd op i pejsen og find alle stearin lysene frem. Bred bjørneskinnet ud foran pejsen og knap en flaske Dom Perignon op. Og vigtigst af alt send eventuelle børn, hunde og katte på miniferie hos bedsteforældrene. Nu er det voksentid. Find så Dig & Mig Erotisk Sexspil på dansk frem og lad jer begge forføre ind i kærlighedens rus...

Monagamy

Et af verdens mest solgte erotiske spil, og det er det ikke uden grund. Monogamy er ideelt til at spille som par, hvis man skal lære nye sider om hinanden eller finde gnisten i parforholdet frem igen. Med Monagamy vil du få en hed affære med din partner og på en sjov måde vil I opbygge en erotisk fantasi, som I kan føre ud i livet. Og finde hinanden igen.  

De virkeligt frække sex spil

Herunder finder du de rigtige, erotiske og frække sex spil - og vi har flere forskellige typer spil på lager. Sexspillene er enten på dansk eller engelsk, afhængigt af om de er udkommet på dansk og der findes mange flere end de herunder viste. Du kan se den fulde oversigt i vores shop, som du finder her

 

Sandhed eller konsekvens

Et spil eller en leg, som du sikkert har prøvet før, men i dette spil er der udfordringer med et erotisk tvist. Spillet kan både spilles som par, men er I rigtig friske også sagtens med nære venner, hvis I har samme frække tilgang til livet.    

Discover your lover

Et sex spil der er utrolig populært i USA og mange andre lande, og som på verdensplan har solgt godt. Det er ikke uden grund, da dette erotiske spil for par kan sætte gang i drifterne og lysten. I starten er det romantisk og roligt og med tiden bliver det mere og mere pirrende og vovet - men aldrig ubehageligt for hverken nybegyndere eller garvede.

1000 sex games

Løber I af og til tør for inspiration i parforholdet og sexlivet? Så løber I aldrig tør for muligheder med dette sexspil. Ved at kombinerer runder af forspil, hed sex og frække twists får I fyret op under sexlivet gang på gang. Det er nemt at spille og nemt at lade sig rive med og slippe tøjlerne.    

50 days of play

Er du vild med bøgerne Fifty Shades of Grey, så er dette spil måske noget for dig og din partner. Som navnet antyder er dette sex spil inspireret af 50 Shades of Grey - og alle opgaver er derfor heller ikke af den ultra blide slags, selvom der naturligvis også indgår denne type mere uskyldige opgaver af den såkaldte "vanilla"-karakter.

50 nights of naughtiness

50 Nights Of Naughtiness50 Nights of Naughtiness er et sexspil der er en blidere udgave af 50 days of play, men ellers er spilkonceptet det samme. 50 forskellige kort giver både overraskelser, frække eventyr og sensuelle udfordringer til par, som gerne vil prøve noget nyt, men alligevel ikke alt for eksperimenterende.   KLIK HER! Hvis du vil se Danmarks Største Udvalg af Erotiske Spil og Sex spil

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret