Inspiration til nye frække oplevelser for singler & par
De fleste mennesker kan leve længe på frække oplevelser, og går der får længe i mellem, så er det naturligt at opsøge dem. Det gælder både for mænd og kvinder, singler og mennesker der lever i et parforhold. Trænger du til nye ideer til frække oplevelser, så vil vi forsøge at inspirere dig i denne artikel.

Frække oplevelser hjemme

Selvom de fleste frække oplevelser sikkert foregår i hjemmet, så er der alligevel god mulighed for at forny sig. Herunder får du en række forslag til hvad du kan prøve alene eller sammen med din partner.

Kom ud af soveværelset

Er du vant til at erotik og sex foregår i dobbeltsengen, så er det på tide at prøve noget andet. Der er mange spændende muligheder i hjemmet, som kan give en anderledes og fræk oplevelse. Det kan f.eks. være:
 • Op ad køkkenbordet.
 • På spisebordet.
 • I udestuen, hvor de mulige temperaturforskelle fra de andre rum i sommer og vinterperioden kan være med til at gøre det til noget helt andet.
 • På vaskemaskinen, som kan give en ekstra fræk omgang, hvis den samtidig kører.
 • På terrassen eller i haven, hvor der måske også kan være risiko for at blive opdaget eller hørt.
 • På gulvet i stuen.
 • I badet.
Mange af disse forslag kan give nye frække oplevelser og give gode minder om hvad der tidligere er foregået på steder og møbler som ellers er beregnet til noget HELT andet. Og så må risikoen for at blive opdaget eller hørt ikke undervurderes som et frækt element.

Prøv nogle nye stillinger

Er det altid missionærstillingen i bruger, så prøv nogle af de andre kendte stillinger, eller gå på jagt efter stillinger i aldrig har prøvet før. Kombiner det gerne med at gøre det uvante steder for jer, da det kan give helt nye indtryk. Find inspiration til sex stillinger her.

Prøv et erotisk spil

Hvis det hele bliver for ensformigt og rutinepræget og du gerne vil prøve noget nyt, så kan i prøve med et erotisk spil. Det kan af og til være mindre akavet og langt nemmere at slippe tøjlerne når der er en køreplan og en række gode og frække ideer, som sådan et spil kan give. Det kan give mange frække oplevelser og være det perfekte forspil. Læs f.eks. om frække sexspil her eller tjek vores kategori med erotiske spil her.

Brug sexlegetøj på dig selv eller hinanden

Uanset om du er single eller har en partner, så findes der spændende sexlegetøj til både kvinder, mænd og par, som kan pifte ethvert sexliv op. Der findes både sexlegetøj til onani, som kan bruges til solosex. Hvis du ikke har den store erfaring med sexlegetøj, så er der mange muligheder for at prøve noget nyt og spændende på dette område. Er du i et parforhold, kan i også finde legetøj der kan bruges under almindeligt samleje, og alternativt kan i bruge sexlegetøj til at stimulere hinanden på skift med. Bl.a. er We-vibe specialiseret i netop dette. Du kan se alle de forskellige modeller her.

Giv en god gang massage

Efter en stresset og lang arbejdsdag, er der næsten intet som en god gang massage eventuelt ved brug af en Bodywand. Giv din partner en dejlig massage for at få en dejlig afslappethed i kroppen. Og hvem ved hvad det ellers kan føre til, når du forkæler han eller hende på denne måde. Du kan gengælde tjenesten eller se hvad det ellers kan føre med sig af frække oplevelser. Brug evt. en god massageolie til formålet.

Leg med bondage og pirring

Hvis du eller din partner endnu ikke har prøvet med at lege med bondage eller pirring, så er det aldrig for sent at starte. Det behøver ikke at være voldsomt. Herunder får du nogle ideer:
 • At give din partner bind for øjnene så de andre sanser stimuleres mere og det kan være enormt frækt at han/hun ikke kan se hvad der venter.
 • Bind for øjnene med et blindfold, kan også kombineres med at kilde, nusse og massere - og måske endda med kærlige klask i numsen eller andre steder på kroppen.
 • Blide bindelege hvor du spænder din partner fast, og pirrer uden at han eller hun kan gøre ret meget ved det.
Find sexlegetøj til pirring og bondage her. Hvis du ønsker at prøve dette uden at skulle købe noget først, kan du jo bruge et halstørklæde eller lignende som blindfold, og finde noget egnet reb i huset til at binde med.

Prøv kræfter med rollespil og frække udklædninger

Rollespil eller udlevelse af frække fantasier er også en mulighed for mange par. Det kan især være noget for par der kender hinanden godt, og som gerne vil prøve noget nyt med hinanden. Start med at tale om jeres fantasier, og om de egner sig til at blive udført. Overvej f.eks.:
 • hvor det skal foregå (i hjemmet, i skoven, på stranden eller lignende).
 • hvilke remedier legen kræver (reb, glidecreme, pisk eller forførende tøj eller kostumer).
 • hvordan i stopper legen hvis det bliver voldsomt eller ubehageligt på andre måder.
Måske har hun en drøm om at blive forført at en fræk håndværker, og han af en sygeplejerske eller en tjenestepige. Der er et hav af muligheder, og kun jeres fantasi sætter grænsen.

Lav jeres egen erotiske film

Hvis i stoler på hinanden og synes det kunne være frækt, så er det også muligt at få taget frække billeder sammen, eller lave en fræk erotisk film. Det kan både give en fræk og anderledes oplevelse at skulle filme mens i har sex, men det kan også være noget der kan tænde jer efterfølgende, ved at se filmen senere. Husk: Pas på hvor i har filmen liggende, så den ikke havner på internettet. Er det for vildt og grænseoverskridende at lave jeres egen erotiske film, så kan i jo nøjes med at se en på TV. Du kan finde forslag til erotiske film I kan se sammen her.

Lav en profil på scor.dk

Er alt ovenstående for kedeligt eller noget du har prøvet før, så findes der masser af hjemmesider hvor både singler og par kan finde mange frække oplevelser. Èt af disse steder er scor.dk, hvor du kan lave en profil og komme i kontakt med ligesindede. Her kan du f.eks.
 • Vise dig selv frem via webcam, hvis du tænder på det.
 • Lade hele verden se med når du har sex med din partner, hvis du synes det er frækt.
 • Holde øje med hvad alle andre medlemmer af sitet laver. Måske er der noget der kan inspirere.
 • Se frække hjemmevideoer som andre singler eller par har lagt på sitet.

Frække oplevelser uden for hjemmet

Hvis du har prøvet det meste af ovenstående forslag, elsker naturen eller bare gerne vil have en masse frække oplevelser som du aldrig glemmer, så kan du finde inspiration til frække udendørs oplevelser herunder.

Sex et offentligt sted

Trænger du til at prøve noget nyt og frækt med din partner, så kan sex et offentligt sted måske være sagen. Risikoen ved at blive opdaget er pirrende og fræk for mange. Men bare det at i kommer væk fra de vante og trykke rammer, og måske endda ud i naturen kan gøre en hel del for jeres sexliv. Forslag til steder i kan prøve er:
 • et prøverum i et storcenter
 • på stranden
 • i skoven
 • i en bil
 • i et telt
 • i et omklædningsrum
 • i en biograf
 • i havet
 • og mange flere steder
Offentlig sex er ikke ulovligt som udgangspunkt, men i skal passe på med at krænke andre menneskers blufærdighed, da det nemt kan føre noget ubehageligt med sig for alle parter.

Besøg en swingerklub

En spændende og fræk oplevelse kan måske også være at besøge den lokale swingerklub. Er du i tvivl om det er noget for dig, så kan du sikkert prøve at ringe til klubben for at tale med ejeren om det kunne være noget for dig. Der er mange steder du kan besøge uden at du behøver at lave noget frækt. Du kan enten selv, eller sammen med din partner, nøjes med at besøge en swingerklub for at se det lidt an. Derefter kan du overveje om der skal ske mere og om du vil besøge klubben igen. Vil du og din partner gerne mindske risikoen for at løbe ind i nogen I kender i swingerklubben, kan i evt. vælge en der ligger langt fra jeres bopæl, eller måske endda finde en klub i udlandet.

Book en fræk weekend på hotel

Nogle gange kommer de frække oplevelser helt af sig selv, når forudsætningerne for det er til stede. Det kan de f.eks. være hvis du inviterer din partner med på kro eller hotel i en weekend. Når børnene er passet, og de vante omgivelser er skiftet ud med et hyggeligt og romantisk sted, hvor der kun er jer 2, så i kan dyrke hinanden, så skal de romantiske og frække oplevelser nok komme af sig selv. Og hvis ikke de gør det, så suppler med nogle af de andre råd i dette indlæg.

Besøg en stripklub

Et besøg på et stripklub kan være en god oplevelse for både par og singler. Måske kan i som par finde et sted som både tilbyder mande- og kvinde strip, og ellers må i besøge flere steder eller blive enige om hvad i skal se. Brug det eventuelt som forspil til jeres egen seance når i kommer hjem, eller som forspil til en fræk aften når i kommer hjem i dobbeltsengen.

Besøg en sexmesse

Du kan også besøge en sexmesse. Det kan også foregå alene eller sammen med en partner. Det er et godt sted at samle appetit, inspiration og få en række frække oplevelser live, da der ofte er live shows af forskellig karakter, samt mulighed for at møde kendte branchefolk. Det er også et sted hvor du kan finde spændende og nyt sexlegetøj.

Tag til singlefest

Hvis du er single og trænger til at møde nye mennesker, som potentielt kan udvikle sig til frække oplevelser eller partnerskab, så kan du forsøge at finde en singlefest som passer til din aldergruppe. Du behøver ikke lede ret længe på Google, Facebook og lignende for at finde en lang række spændende muligheder. Husk: Nogle gange får du de bedste og sjoveste oplevelser ved at vælge den fest, som ikke umiddelbart virker som det oplagte valg. Det skader aldrig at prøve noget nyt.

Del din frækkeste oplevelse

Hvad er det frækkeste du har oplevet? Kom gerne med din historie eller anbefalinger til andre herunder. Ønsker du at være anonym, kan du blot skrive anonym i navnefeltet.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret