Frække og sjove sexlege

Trænger du til ny inspiration til frække og sjove sexlege, så kan du måske få et par gode ideer på denne side. Vi går herunder lige til sagen og beskriver nogle sjove sexlege du/I kan afprøve, hvis I synes det lyder spændende.

Sjove sexlege med rollespil

Det kan synes svært at komme i gang med de frække sexlege, der inkluderer rollespil/udklædning, men faktisk kræver det blot at begge partner er friske på ideen. Der er ikke brug for et stort skuespiltalent - det handler bare om, at I begge lever jer ind i sexlegen. Som kvinde kan du f.eks. begynde at gøre rent i frækt undertøj eller i et stuepige kostume - og kan du gøre det som en overraskelse, er det endnu bedre. Du kan også klæde dig ud som en fræk sygeplejerske, sekretær, skolepige eller lignende. Det er klassiske sjove sexlege, som nok skal få ham op af stolen.  Du behøver som nævnt ikke engang fortælle ham om det først. Han vil garanteret blive overrasket. Og tændt! Find flere frække kostumer til kvinder her.

Sexlege med udklædning er også for mænd!

Som mand kan du prøve nogle af de samme ting. Klæd dig ud i en uniform. F.eks. som politibetjent, soldat, sømand, læge eller iklæd dig nogle frække boxershorts. Overrask din kvinde eller indrag hende i legen på forhånd. Lev jer ind i rollerne, og aftal evt. på forhånd hvordan jeres sjove sexlege skal foregå, hvis det er noget I har planlagt. Skal det ende med sex? Eller skal det netop bare være for at pirre hinanden og varme op til senere? Afhængigt af hvilke "karakterer" i spiller i jeres frække lege, kan I også aftale om politibetjenten skal være striks og måske hårdhændet - eller skolepigen uskyldig eller rigtig dirty.

Frække sexlege med onani

Det kan være utroligt pirrende at se partneren onanere. Især hvis du giver din partner ordre på, at han/hun kun må se på, at du tilfredsstiller dig selv - og ikke må røre hverken dig eller sig selv, før du giver lov. Eller brug app eller fjernstyret sexlegetøj og giv partneren kontrollen over dig. Brug evt. en dildo eller vibrator som kvinde, og onani produkter til mænd.   

Erotisk massage som sexleg

Tilbyd din partner en erotisk massage. Det er både en god sexleg for mænd og kvinder. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan massage sexlege kan foregå. Det kan således både være:

I kan også gøre jeres intime sexlege ekstra pirrende ved at give modtageren (eller hinanden) bind for øjnene og føle jer frem. Bind for øjnene kan nemt gives med et tyndt halstørklæde eller et blindfold.

Sjove sexspil

Der findes masser af frække og sjove sexspil som kan hjælpe jer lidt på vej, hvis I har behov for inspiration til at komme i gang.

Brug dem til at få åbnet dialogen imellem jer eller som et langt forspil til en fræk aften. Se vores kategori med erotiske spil her. Vi anbefaler bl.a Erotic4Real, da det er et sexspil på Dansk og så er det mega fed kvalitet.

Frække sexlege med blid bondage og SM

Måske tænder du eller din partner på seksuel dominans, blide bindelege eller måske blide smæk i numsen. Vi har produkterne så du/i kan prøve det af: Binde- og smæk sexlege gøres ekstra frække ved at give din partner bind for øjnene - f.eks. ved hjælp af vores blindfold.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret