Ideer til dig der søger sex inspiration
De fleste mennesker kan af og til føle et behov for ny inspiration til sexlivet. Uanset årsag, så er det helt normalt og en god ting at du og din partner tager ansvar og forsøger at gøre noget ved det, hvis du synes at det hele er blevet lidt rutinepræget. I dette indlæg forsøger vi at give dig nogle ideer til hvad du kan gøre eller prøve.

Sæt ord på jeres fantasier og ønsker

Kommunikation er et af nøgleordene i et godt parforhold og sexliv. Hvis du føler at dit sexliv trænger til ny inspiration, så kan du selv lede efter inspiration eller du kan indrage dit partner i det. Uanset om de vælger at søge inspiration alene eller sammen med din partner, så er kommunikationen nøglen til succes. Det er dog vigtigt at du føler dig lidt frem og forsøger at være konstruktiv i din tilgang til det og i kommunikationen med din partner. Én af de ting i kan forsøge er at sætte ord på hvad du ønsker din partner gør for dig. Skriv dine ønsker ned, så detaljeret som du kan, og overdrag papiret til din partner, hvis du ikke kan få det sagt. På forhånd bør i have talt om at det er ok ikke at ville udføre modpartens ønsker hvis lysten ikke er der. Men det kan være en stor hjælp at få sat ord på, hvilke fantasier og ønsker i har. Herefter kan i vælge nogle ønsker ud, og gøre hinanden seksuelle tjenesester og måske endda udleve en af jeres frække fantasier. Læs mere om seksuelle fantasier i dette indlæg. Oplagte spørgsmål til din partner kunne være:
 • Hvad er din frækkeste fantasi, som du gerne vil udleve?
 • Hvad kunne du godt tænke dig at jeg gjorde for dig seksuelt?
 • Hvad kunne du godt tænke dig at gøre ved mig seksuelt?
 • Hvad kunne du godt tænke dig at vi prøvede sammen?
Hvis i har svært ved at få åbnet op for dialogen, så kan et erotisk spil designet til formålet være en stor hjælp. Tjek f.eks. disse erotiske spil:

Nye sex stillinger

Er i kørt fast i de samme sex stillinger og er det hele blevet lidt rutinepræget, så kan i prøve nogle andre stillinger end i er vant til. Der findes utallige sjove og spændende sex stillinger, som favoriserer enten manden eller kvinden. Hvis i blot ønsker at prøve noget nyt, kan i prøve de mange stillinger for sjov, men skal i begge have noget ud af det på samme tid, så skal i gå efter de stillinger hvor begge parter kan få god nydelse på én gang. Læs mere om sex stillinger og find yderligere inspiration i dette indlæg.

Nye steder du kan have sex

Sex behøver ikke foregå i dobbeltsengen. De fleste foretrækker det nok, da det er det mest bekvemme og fordi det tit er der du ligger tæt og halvnøgen sammen med din bedre halvdel. En gang i mellem, kan det dog være en god variation at flytte aktiviteten andre steder hen. Det vil helt sikkert give en anderledes oplevelse, alene fordi det er et nyt sted. Forslag til nye steder i kan have sex kunne være:
 • Andre steder i jeres bolig, som f.eks. sofaen eller gulvet i stuen, på vaskemaskinen, op af en væg eller på køkkenbordet.
 • På stranden en varm sommerdag. Det skal helst være en anelse skjult så i ikke krænker nogen.
 • I skoven i en lysning hvor der er romantisk og hyggeligt.
 • På en mark et sted i den danske natur.
 • I et prøverum i en butik, hvis i tør.
 • Et offentligt sted i en større by, som f.eks. en gyde, en baggård, en rutebilstation om natten eller lignende.
Noget at det frække ved at gøre det andre steder end i plejer kan være alle de nye indtryk, samt en eventuel risiko for at blive opdaget, som virker pirrende på mange. At mærke naturen kan også nemt gøre noget positivt for jeres lyst og liderlighed. Det kan føles rart og pirrende når i kan dufte naturen og mærke vind og solens varme på jeres nøgne kroppe.

Lav en anderledes optakt

Optakten til sex kan i også forsøge at gøre noget ved. Planlæg en romantisk aften, hvor i bare er jer 2, og lav noget hyggeligt og romantisk sammen. Det behøver slet ikke være med formål at det skal ende i sex, men det kan jo altid få lov til at udvikle sig af sig selv, og måske ende med det. Forslag til en anderledes optakt til en potentiel fræk aften kunne være:
 • Spis en god middag på en romantisk restaurant.
 • Se en erotisk film sammen på jeres filmaften.
 • Spil et erotisk spil for at lære hinanden at kende bedre.
 • Giv hinanden en god og lang gang massage.
 • Gå i et langt og varmt karbad sammen, hvis i har mulighed for det. Alternativt så kan i tage på et spa- og wellnes ophold.
 • Tag ud i det blå med en picnickurv med lækkerier og nyd naturen og hinanden.
Husk: Det kommer sjældent af sig selv. I er nødt til at tale om tingene, forsøge noget nyt og kommunikere med hinanden.

Forsøg jer med rollespil

En anden spændende mulighed for at sætte kulør på sexlivet er med rollespil. Det kræver naturligvis at begge parter er med på ideen, og at i kan blive enige om hvilke roller i skal spille. I bør måske starte i den forsigtige ende, hvis ingen af jer har den store erfaring med den slags. En god og forsigtig start på det kan være at benytte jer af af frækt tøj eller kostumer. Efter et stykke tid er i måske klar til at forsøge at spille forskellige roller overfor hinanden. Det kunne f.eks. være:
 • Manden der spiller håndværkeren der kommer på besøg for at ordne noget i huset, som så ender med at være fruen.
 • Kvinden der spiller fræk rengøringskone.
 • Kvinden der spiller sygeplejerske.
 • Manden der skal dominere kvinden eller omvendt.
Det er næsten kun jeres fantasi der sætter grænsen, og hvis ikke en af ovenstående muligheder tiltaler jer, så kan i sikkert nemt finde på flere selv. Find inspiration til frækt tøj og kostumer her.

Pep det op med sexlegetøj

Sex inspiration kan også være noget med at udfordre hinanden lidt og prøve nye ting sammen. Det kan i f.eks. gøre med sexlegetøj til par. Et par forslag kunne være:
 • Glidecreme, som både kan bruges til almindelig samleje, men også til anal sex og handjobs. Find det her.
 • Massageolie, som gør det nemmere og mere behageligt at modtage og give massage. Der findes også olier som giver en særlig kølende eller varmende følelse, som kan give en sensuel oplevelse for begge parter. Find det her.
 • Erotiske spil, som kan være en fantastisk måde at lære hinanden at kende på, eller få nogle forslag til en fræk aften på. Find de bedste erotiske spil her.
 • Legetøj specielt til par, som f.eks. We-Vibe som kan bruges under samleje, og som er kåret til verdens bedste sexlegetøj til par.

Få ny sex inspiration fra bøger

Søger du yderligere inspiration til sexlivet, kan det være en god ide at gå på jagt efter gode bøger om emnet. Hvis i trænger til ny inspiration, så er der mange der gør for lidt, og viden og kommunikation med din partner er tit nøgleordene for at få et succesfuldt parforhold. Du kan få ny og nyttig viden om emnet i en række gode bøger. Det kan f.eks. være:
 • Vær åben af Joan Ørting.
 • Kama Sutra bøger.
 • Bøger med inspiration til sex lege.
 • Fifty Shades of Grey.
 • Og mange flere.
Find spændende bøger med ny inspiration og viden her.

Hvor eller hvordan finder du sex inspiration?

Hvad har du tidligere gjort for at finde ny sex inspiration eller inspiration til parforholdet? Skriv gerne en kommentar herunder, hvis du har noget du gerne vil bidrage med. Du kan sagtens være anonym, ved at skrive "anonym" i feltet "navn".

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret