12 forslag til godt sexlegetøj til hende
Hvilket sexlegetøj til hende skal man vælge? Der er masser af muligheder, uanset om man er helt ny i den frække verden eller mere garvet. Se alle vores kategorier indenfor Sexlegetøj til hende her eller find inspiration i artiklen nedenfor.

Sexlegetøj til hende, der er ny

Hvis man er helt ny i den spændende verden af erotisk legetøj, kan det både virke uoverskueligt, men måske også en smule vulgært med alle de produkter der findes rundt omkring på nettet. Det essentielle i en verden af sexlegetøj er, at man har det rigtig rart – og hvis man aldrig nogensinde har prøvet en dildo eller en vibrator, kan en gigantisk naturtro dildo virke direkte frastødende. Mindre, feminine og enkelt udseende vibratorer og dildoer er derimod et godt sted at starte. En mindre, lyserød vibrator som ser diskret ud og nemt kan gemmes væk er noget af det bedste sexlegetøj til hende, der gerne vil i gang, men ikke ved, hvor hun skal starte.

Godt sexlegetøj til nybegyndere kan være:

Satisfyer 1: Er en rigtig god klitoris stimulator, der især er god til begynderen, der gerne vil eksperimentere alene. Denne vibrator er super god til begynderen på grund af den ergonomiske form, nem betjening, samt de mange forskellige vibrationsprogrammer. Den er en sikker vinder både for nybegyndere og øvede.

Kaptajnen: En realistisk dildo, som hun kan lege med når hun føler trang og er alene. Det er en helt almindelig dildo i normal størrelse, som har en sugekop ved roden, så den også kan bruges andre steder end i sengen. F.eks. på badeværelset. Den kan som så meget andet sexlegetøj til hende, også bruges sammen med en partner.

Liquorice buttplug sæt: Vil i gerne prøve anal sex, så er Liquorice et godt sæt til nybegyndere, da det indeholder 3 mindre buttplugs som er nemme at eksperimentere med. Sættes er samtidigt ikke så dyrt, så hvis det viser sig at det ikke er noget for dig, så har din investering ikke været så stor, som hvis du har købt en topmodel inden for anal sexlegetøj.

Teneo Duo smartballs: De fleste kvinder har godt af at træne deres bækkenbund i ny og næ, og det kan smartballs hjælpe med.

Teneo Duo smartballs er blandt de bedste på markedet inden for smartballs, og kan hjælpe med at træne kvinder bækkenbund - og måske gøre knibeøvelserne en anelse sjovere og mere frække. Uanset hvad du måtte ønske at prøve, så anbefaler vi altid at benytte glidecreme sammen med sexlegetøj.

Sexlegetøj til hende, der har prøvet det før

Når man allerede har stiftet bekendtskab med sexlegetøj og måske allerede har haft en dildo eller vibrator (og måske har lidt liggende i skuffen i forvejen) kan man tage skridtet en smule videre. Du ved allerede nu, hvad du godt kan lide. Kan du lide vibrationerne, skal du måske have en ny vibrator der er kraftigere eller har flere vibrationsmønstre? Kan du godt lide den naturlige fornemmelse, kan det være, du skal have en lidt større dildo, end du allerede har. Mulighederne er mange – men noget af det sexlegetøj til hende, vi sælger mest af er: 

Satisfyer 2: En trådløst vibrator fra Satisfyer serien i et flot og eksklusivt design, som er nem at betjene og som er en af de bedste Klitoris stimulerende produkter på markedet. Og er det fra Satisfyer serien, er man også sikker på at få høj kvalitet. Dette er i kategorien luxus sexlegetøj.

Bodywand: En Bodywand er en ny måde at tænke erotisk sexlegetøj på. Her får man ikke alene selve sexlegetøjet, men også et produkt man kan benytte til full body massage. Grunden til at Bodywands er ekstra gode til dette, er at de har en helt utrolig kraftfuld motor. Men selvom den er enorm kraftfuld, så er den ikke støjende på nogen måde. Og alle disse fordele, er jo nok også en af grundende til at det er en af vores mest populære produkter. Det flotte, elegante og eksklusive design gør den også til en god og trofast følgesvend i jagten på den ultimative orgasme. Der er næsten garanti for orgasme med den nemme betjening og de mange vibrationsmuligheder.

Buttplug med vibrator: Til de mere øvede inden for anal sexlegetøj er en buttplug med vibrator en spændende mulighed hvis du/i er vant til almindelige buttplugs. Denne buttplug kan både vibrere i flere trin, samt pumpes op til den ønskede størrelse, hvis den som udgangspunkt ikke er stor nok. Husk altid godt med glidecreme, så oplevelsen bliver så god som mulig.

Leder du efter sexlegetøj til din kæreste?

Hvis du er på jagt efter sexlegetøj til din kæreste, er der nogle ting, du skal tænke over, inden du køber. Det er nemlig vigtigt, at din kæreste ikke kommer til at føle sig presset til noget, hun dybest set ikke har lyst til. Måske har I været sammen længe og du er derfor nogenlunde klar over, hvad hun godt kan lide, og så er processen måske ikke så svær – det usikre kommer, hvis man eksempelvis selv tænder meget på analsex, men endnu ikke er klar over, om ens kæreste har det på samme måde. Det bedste er at tale sammen om, hvad I hver især tænder på, men hvis du vil købe sexlegetøj til hende som en gave, dræber det nok overraskelsen en smule, hvis du pludselig begynder at spørge ind til hendes ønsker indenfor sexlegetøj. Derfor: Gå efter noget småt, feminint og romantisk i første omgang. Så er du sikker på, at din kæreste ikke bliver utryg, men i stedet nysgerrig – og hvis du oven i købet introducerer hende for, hvordan man bruger legetøjet, skal det hele nok blive en succesoplevelse.

Godt sexlegetøj til kæresten kan være:

Kæden på denne model er længere end normalt, hvilket giver langt flere muligheder, når der skal eksperimenteres.

Massageolie: Sex og erotik behøver ikke nødvendigvis være et samleje. Eller det kan i hvert fald være en en god ide at varme op til det med et langt forspil. Så hvis du som mand vil forkæle din kæreste kan en god gang massage, hvor du bruger massageolie, være en god hjælp til et langt og frækt forspil.

Satisfyer Whale vibe - Par Sexlegetøj: Er et af de bedste stykker sexlegetøj til par, og dette produkt kan derfor være en ideel gave til kæresten eller til jeres fælles sexliv. Hun kan både bruge produktet selv, men det er faktisk beregnet til at blive brugt sammen. Og i kan endda bruge det samtidig med at i har almindeligt samleje, da det er beregnet til at give ekstra nydelse og stimulation til jer begge på én gang.

Erotiske spil: En god overraskelse til kæresten kunne også være at du en dag kom hjem med et erotisk spil, for at sætte lidt kulør på jeres forhold. Et erotisk brætspil kan være rigtig god til at få brudt isen, få åbnet op for den frække dialog imellem jer - eller det kan fungere som et langt og frækt forspil til en erotisk aften, som måske ender i sengen. Ved du allerede hvor mange penge du ønsker at smide efter en gave til kæresten eller dig selv, så tjek vores indlæg med billigt sexlegetøj, hvor der er en oversigt over prisintervaller som du kan handle efter. Det kan du finde her

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret