Funtoys.dk - Køb Sexlegetøj for 150,- og få GRATIS Jelly Dildo - 19cm! (Vi pakker den automatisk)

Vibrator

Leder du efter en vibrator til fræk voksenleg, så er du kommet til rette sted. Her finder du både en lille eller en fjernstyret vibrator - men også en fræk klitorisvibrator og meget, meget andet.

Se vores udvalg herunder, og husk at vi altid leverer hurtigt og diskret.

Se evt. også vores udvalg af dildoer, mini vibratorer og realistiske dildoer.

1 til 48 ud af 69

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 48 ud af 69

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vibrator til begyndere

Skal du købe din første vibrator, så kan du med fordel gå efter en af de bedste på markedet, som både er lille og kraftig. 

En lille vibrator er ofte god til begyndere fordi de er nemme at håndtere, de er gode som klitoris vibratorer, samt nemmere at indføre hvis det er det du gerne vil eksperimentere med.

Find mini vibratorer her.

Vibrator til kvinder

Er du på jagt efter en god vibrator til kvinder, så skal du først gøre op med dig selv hvilken type vibrator du ønsker. Skal det være en klitoris vibrator, en g-punkt vibrator eller måske en helt almindelig dildo med vibrator. 

Vi anbefaler følgende produkter:

  • LELO Liv er en fremragende g-punkt vibrator.
  • LELO Alia er en testvindende klitoris vibrator.

Du kan både bruge en vibrator alele eller sammen med en partner. 

Vibrator til mænd

Du kan også finde en god vibrator til mænd. Hos mænd er der mere fokus på stimulering analt og af mandens prostatakirtel, som sidder et stykke oppe i anus. 

Til det anbefaler vi følgende vibratorer:

Der findes dog også andre vibratorer til mænd, som ikke har fokus på anal stimulation. Du kan f.eks. få penisringe med vibrator. De kan være en frækt og stimulerende indslag til normalt samleje med din partner, hvor begge partner får noget ekstra ud af det.

Èt af de spændende produkter er denne 4us penisring med vibrator, som både mand og kvinde kan få noget ud af under sexlegen.

Husk glidecremen

Når du bruger en vibrator anbefaler vi altid at du finder en velegnet glidecreme så du kan få det optimale ud af din vibrator. Det gælder uanset hvilken type vibrator du køber, om du er mand eller kvinde, samt om du skal bruge den alene eller sammen med en partner.

Med en god glidecreme er chancen for en god oplevelse langt større.