Fræk udklædning til rollespil
Det frække kostume kan give sexlivet en helt ny og ikke mindst spændende dimension. I vores shop finder I mange spændende kostumer til kvinder, som tilføjer en lille smule ekstra til sexlivet og giver masser af muligheder for at få indfriet jeres frække sexfantasier. Funtoys.dk tilbyder et stort udvalg af fræk udklædning til kvinder, da mange nyder det spændende aspekt ved rollespil. Du finder masser af frække kostumer til at spice jeres sexliv op og give det muligheden for at blomstre endnu mere end nu.

Fræk og sexet sekretær

De kostumer vi tilbyder, er meget velegnede til rollespil, så har du en fantasi om for eksempel at være den meget lidt blufærdige sekretær, som forfører chefen, så prøv at se vores kostumer til rollen som fræk og sexet sekretær. At blive forført af den frække sekretær er en fantasi, som mange mænd har. Og kvinder for den sags skyld. I kan udleve disse sexdrømme live ved at få fat i et eller flere af vores kostumer. Vi har to kostumer i kategorien fræk og sexet sekretær. Det ene kostume er i 2 dele og har et rødt slips foran i kavalergangen til lige at give kostumet det ekstra pift. Se kostumet her. Det andet sekretær kostume er lidt i samme stil, men med et mindre og sort slips, som sidder oppe i kraven. Du finder det frække sekretær kostume her. Begge kostumer kommer med en lårkort nederdel.

Klassikeren over dem alle: den frække sygeplejerske!

Rollespil og udklædning kan være en fræk oplevelseDer har altid været noget fantastisk frækt over en sygeplejerske i uniform. At blive passet og plejet tilbage til livet med sex er noget, de fleste godt kunne tænke sig, og når meget lidt så overlades til fantasien, så er der BINGO! Hos Funtoys er der naturligvis noget at vælge imellem når det kommer til fantasien om den sexede sygeplejerske. Er du til en sygeplejerske i lak uniform, så finder du den her, men er du mere til det klassiske udtryk, kendt fra adskillige film fra både porno og Hollywood, så se både vores Bedroom Nurse kostume og den klassiske Sygeplejerske uniform.

Det super frække skolepige kostume

Unge, frække skolepiger har du nok haft besøg af i dine sexdrømme og fantasier. Nu kan du gøre drømmen til virkelighed med et eller flere af vores sexede kostumer. Er du til sex med dominans, så kunne vores dominerende skolepige bestemt være noget for dig. Den klassiske skolepige uniform har vi i flere forskellige varianter. Prøv for eksempel studinen, skolepige sættet i flere dele, skolepige kostumet med nederdel og top eller den åbenlyse og klassiske skolepige.

Den sexede stuepige

Den sexede stuepige er - ligesom sygeplejersken - en af de store klassikere. Hun vimser rundt og gør rent i en uniform, der er alt for lille og ikke overlader meget - hvis overhovedet noget - til fantasien. Fristende, ikke? Vi tilbyder tre forskellige kostumer i kategorien stuepige og tjenestepige. Vælg mellem den sexede tjenestepige, den frække stuepige og den franske tjenestepige.

Frække julekostumer til kvinder

Julekostumer finder du mange af på Funtoys. Hvert kostume har sine detaljer og kan hjælpe dig eller jer med at indfri fantasien om den frække nissepige. Jule lys kostumet har små lys på skørtet og det skal nok give en ”oplysende” og fræk effekt. Vores Jingle Bell kostume har fået netop den titel, da der sidder to ”klokker” på kostumet. Det giver en anderledes effekt, som du bør opleve. I kategorien klassiske frække julekostumer til kvinder finder du tre kostumer, som hver har sin charme. Så er det blot op til dig at vælge det jule kostume, du synes bedst om. Du finder Jule Honey, Jule Babe og Jule kostume classic sammen med både Jingle Bell og Jule lys på denne side.

Den lårkorte nytårskjole

Er du kvinde, smaskfuld af selvtillid og kan du lide at vise dig frem, så er vores frække nytårskjole lige noget for dig. Ifører du dig denne vovede sag, så skal du nok blive et samtaleemne ved nytårsbordet. Du kan selvfølgelig også gemme nytårskjolen til soveværelset, så det kun er dig og din udkårne, der får glæde af kjolen. Bestil din nye, frække nytårskjole her. Nu har du fået inspiration til masser af frække kostumer til kvinder. Synes du stadig ikke, at du har fundet det rette kostume, så prøv at kigge på denne side, hvor vi har samlet alle de sexede outfits, vi tilbyder.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret