Guide til seksuel dominans

Er du nysgerrig på seksuel dominans? Så kan du få et par tips her på siden.

Definition på seksuel dominans

Det ligger næsten i ordet, at seksuel dominans går ud på at den ene part er dominerende og den anden underdandig i en erotisk eller seksuel leg. Har du fundet ud af at du tænder på at være dominerende eller at blive domineret i sengen, så er det en god ide at prøve det af i den blide afdeling med en partner du stoler på. Så kan du altid gøre legene mere vågede som du får mere erfaring med legene og ikke mindst din partner.

Legetøj der kan hjælpe

Kunne du godt tænke dig et par hjælpemidler til legen, så har vi flere ting der kan bruges. Håndjern kan altid bruges til at få mere kontrol over en ulødig partner. Vi har f.eks. disse feminine håndjern til kvinder, eller disse cuffs til ankel og håndled i velcro. Oplevelsen kan blive endnu mere pirrende for modtageren hvis han/hun ikke kan se noget. Til dette formål er et blindfold er god ting. Skal der lidt erotisk afstraffelse til, så er denne pisk i ruskind et godt værktøj til dette. Alternativer til dominans Er du mere til en almindelig, eller måske lidt fræk aften, med din partner, så er vores sex spil måske noget for dig?

En sexdukke kan bringe noget helt nyt ind i legen for begge parter

En sexdukke er det helt nye hit. Og både kvaliteten og udseendet er næsten blevet skræmmende flot og helt utroligt virkeligt. Men hvorfor en sexdukke: En elskovsdukke kan mange gange hjælpe til at bringe de sexuelle fantasier ud i livet. Er den ene part eksempelvis ikke så meget for en bestemt type sex, som den anden part drømmer om at prøve, så kan dukken være den, som det "går ud over".

En Sexdukke Er Ikke Kun Til Mænd

 

Naturtro dukker er ikke kun til mænd:

Sexdukkerne er ikke kun for mænd, selvom det er nærliggende at tro det, da de fleste på markedet er pigedukker i mange forskellige afskygninger.

En dukke som eksempelvis Melanie på billedet, kan også benyttes til par sexlege, her kan man så uden at skulle bringe følelser for en tredje part, lave en såkaldt "Trekant". Mange både kvinder og mænd drømmer om at være med i en trekant, men endnu flere undlader dette, da billedet af utroskab med tredjepart, eller frygten for at følelserne for tredje part udvikler sig. Med en sexdukke kan man stole 100% på hinanden.

Du kan se vores helt utroligt flotte udvalg lige her, og finde din nye favorit. (Husk at med VIABILL, kan du slippe med 99,-/mdr)

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret