Guide til elektrosex
Mange har hørt om elektrosex, men de færreste ved hvad begrebet egentlig dækker over. Hvis du er på jagt efter viden om elektrosex eller på udkig efter spændende produkter du kan prøve, så kan du finde inspiration i dette indlæg.

Indholdsfortegnelse

Hvad er elektrosex?

Elektrosex er sex med produkter der sender elektriske impulser mod den flade det rører ved. Typisk vil det være hud og især en af de erogene zoner hos kvinder og mænd. Lægevidenskaben har i mange år brugt elektriske impulser til at gøre folk raske, men det kan altså også bruges til at skabe nydelse og orgasmer. Elektrosex kan bruge bruges af kvinder, mænd og par, og der findes produkter som både kan stimulere indvendigt og udvendigt på kroppen. Denne video fra mystim.com forklarer og viser også rigtig godt hvad elektrosex er og IKKE er: 

 

Forestillinger, myter og ofte stillede spørgsmål om elektrosex

Vi vil nu forsøge at aflive nogle af de myter der er om elektrosex, og svare på nogle af de ofte stillede spørgsmål om emnet.

Er det farligt?

De fleste mennesker har en forkert opfattelse af hvad elektrosex er og mange opfatter det som noget der er ekstremt smertefuldt. Derfor kan de, naturligt nok, slet ikke forstå hvorfor nogle mennesker vil udsætte sig selv, og deres partner, for noget der mest af alt minder om tortur. Men det er altså slet ikke rigtigt.

Elektrosex er ikke farligt.

Det er dog ikke altid en god ide at eksperimentere med elektrosex hvis du benytter pacemaker eller har hjerteproblemer. Spørg din læge til råds, hvis du er det mindste i tvivl og sørg for ALTID at læse produkternes brugsanvisning inden du anvender dem. Der er flere gode råd du bør tjekke inden du tager et produkt med elektriske impulser i brug.

Hvordan føles elektrosex?

Virker foreningen af elektriske impulser og erogene zoner som tortur, så kan du måske overbevises om noget andet når du læser om hvordan det føles. Elektrosex behøver nemlig på ingen måde at være smertefuldt. Og det føles SLET IKKE som at røre ved et elektrisk hegn der giver stød eller lignende, som mange fejlagtigt tror. Mange produkter har flere indstillingsmuligheder for intensiteten eller styrken af de elektriske impulser:
  • De blide impulser føles lidt som en blanding at blive nusset eller kildet blidt og vibrationer fra et almindelig vibrator.
  • Skrues der op på næste niveau, føles det måske mere som en kraftig vibrator. Forskellen er blot at de elektriske impulser stimulerer lang mere end en almindelig vibrator.
  • På den kraftigste intensitet kan det godt føles prikkende og stikkende. Det er smag og behag om det er nydelse eller blid smerte, men det kan ikke sammenlignes med tortur overhovedet. Det kan dog godt bruges til lege med dominans.

Der er dog intet af det der bør gøre desideret ondt. I så fald kan i nøjes med at benytte laveste intensitet. Det er i øvrigt at anbefalelsesværdigt at begynde med laveste intensitet.

Gør det ondt?

Som udgangspunkt er elektrosex slet ikke forbundet med smerte. Det kaldes også E-stim eller E-stimulation, hvilket også fortæller tydeligere hvad det egentlig er, nemlig stimulation via elektriske impulser. Du kan ved nogle produkter godt skrue så højt op for intensiteten, så det begynder at minde om blid smerte, men langt de fleste produkter vil blot stimulere på en helt ny måde, og altså IKKE påføre smerte.

Hvad med rengøring af produkterne?

Som med alt andet sexlegetøj er det vigtigt at rengøre produkterne efter brug, så du slipper af med bakterier og generelt holder hygiejneniveauet højt. Du skal blot huske at slukke dine produkter inden rengøringen af dem. Du kan herefter rengøre med vand og en af vores Toy Cleanere som du finder her.

Kan det give orgasme?elektrosex kan sagtens give orgasmer Elektrosex kan sagtens give orgasmer

Ja. Nogle få mennesker skulle efter sigende kunne få orgasme blot ved elektrisk stimulation på ikke intime dele af kroppen, men for de fleste kræver det nok hjælp via onani, sin partner eller at produkter bruges på og omkring kønsorganerne og de andre erogene zoner. Har du eller din partner svært ved at få orgasme, kan det faktisk være spændende at afprøve om E-stimulans kan hjælpe.

Kan det bruges af både mænd og kvinder?

Ja. Mænd har måske en anelse nemmere ved at bruge det på grund af nemmere adgang til deres kønsorganer, men der findes flere produkter som bruges uden på kroppen, som kan bruges af både kvinder og mænd. Kvinderne har dog også mulighed for at finde produkter der minder om en dildo eller dildo vibrator, som også kan sende elektriske impulser. Det er i høj grad også noget der er godt at bruge som par, da det giver mulighed for et spændende forspil med pirring af hinanden på en helt ny måde. Nogle par anvender det også til lege med dominans.

Gode råd inden du starter

Inden du køber dig fattig i sexlegetøj til elektrosex, så bør du læse dette afsnit med gode råd.
  • Læs altid produkternes brugsanvisning inden brug.
  • Brug ikke produkterne hvis du har eller har haft hjerteproblemer eller bruger pacemaker.
  • Brug ikke produkterne hvis du er gravid.
  • Brug ikke produkterne hvis du føler dig sløj eller dehydreret.
  • Brug ikke produkterne på områder med sår eller irriteret hud.
  • Køb kun kvalitetsprodukter for anerkendte firmaer.

Derudover anbefaler vi at du starter med produkter i den blide ende. Du kan altid udvide til nogle mere avancerede produkter senere. Ønsker du at prøve produkterne med eller på din partner, så anbefaler vi at i taler om det først. Han eller hun har måske ikke, som så mange andre, det store kendskab til emnet endnu. Måske er det endda afskrækkende. Hvis i taler om det først og får aflivet myterne og finder fælles svar på de spørgsmål der måtte være, så er der langt større chance for succes for jer begge.

Gode produkter til elektrosex

Der findes efterhånden mange typer produkter inden for elektrosex, og det kan være lidt svært at finde ud af hvor man skal starte - både som nybegynder og øvet. Herunder kan du især finde inspiration hvis du er nybegynder.

Indvendig stimulation

Electric Eric Til kvinder der gerne vil prøve kræfter med indvendig elektrisk stimulation, anbefaler vi Electric Eric, som er en E-stim vibrator der er velegnet til både vibrationer og elektrisk stimulation. Det helt specielle ved Electric Eric fra Mystim, er at du både kan bruge vibration og stimulation på én gang og hver for sig. Den er også et godt sted at starte hvis du er nybegynder. Den kan i øvrigt også bruges til udvendig stimulation af både mænd og kvinder. Læs mere om Electric Eric her.

Extreme Buttplug Til øvede der gerne vil prøve analsex og elektrisk stimulation på én gang er Extreme Buttplug et godt produkt. Det kan bruges til solosex af både mænd og kvinder, men det egner sig også godt til par, da kontrollen af de elektriske impulser f.eks. kan overlades til partneren som oplevelsen for modtageren bliver endnu mere intens. Vi anbefaler dog ikke dette produkt til nybegyndere inden for hverken anal- eller elektrosex. Læs mere om Extreme Buttplug her.

Udvendig stimulation

Hvis du synes at indvendig stimulation er for voldsomt eller du gerne vil prøve noget der er mere parvenligt, så er der også gode produkter til udvendig stimulation.

Elektro Pinwheel

Med dette Pinwheel kan du blive en mester i forførelse, forspil og ikke mindst pirring. Du kan køre det rullende hjul med stikkende nåle blidt hen over din partners hud og derudover kan du bestemme intensiteten af de elektriske impulser. Det er en super produkt til pirring og forspil. Og det er nemt at bytte roller om, så begge parter kan få lov til at give og modtage. Læs mere om Elektro Pinwheel her.

Elektro sæt

Med dette elektro sæt kan du sætte elektroder på din egen eller din partners krop og styre intensiteten af de elektriske impulser via den medfølgende kontrolenhed. Det er et produkt der er særdeles velegnet til både kvinder, mænd og par. Du kan bruge det på din partner eller i kan deles om de 4 elektroder, så i begge stimuleres på én gang. F.eks. imens i kysser eller måske endda har samleje. Læs mere om elektro sættet her.

Cock Sock

Til mænd der ønsker at prøve elektrosex anbefaler vi en Cock Sock, som er en penis hylster og en pose til pungen som kan udsende elektriske impulser, der styres via den medfølgende kontrolenhed. Det er et produkt der egner sig godt til solosex, men du kan også give din partner kontrollen og lade dig overraske. Læs mere om produktet her.

Flere elektrosex produkter

Er der ikke nogle af ovenstående produkter der tiltaler dig, så kan du finde mange flere i vores kategori med elektro sexlegetøj her.

Skriv en kommentar

Har du spørgsmål, bidrag eller en kommentar til artiklen, så skriv en kommentar herunder.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret