Populært sexlegetøj
Der er ingen tvivl om at lyst og præferencer er meget forskellige fra person til person. Alligevel er der dog noget sexlegetøj, som vi sælger mere af end andet. Det er disse produkter, der danner grundlag for vores liste over populært sexlegetøj i 2014.

Hvad gør sexlegetøj populært?

Det bliver mere og mere almindeligt, at folk har sexlegetøj derhjemme i sengeskuffen. Det hænger sandsynligvis sammen med, at hele kulturen omkring sex og porno er blevet mere og mere afslappet igennem de sidste mange år - og at hele tilgangen til sex for manges vedkommende er blevet, at det er noget, man i højere grad gør "for sjov". Vi er faktisk stødt på formuleringen "de voksnes kildeleg" om sex. Og det er faktisk ikke helt usandt. Hvor sexlegetøj tidligere blev opfattet som en smule kinky, er det i dag helt legitimt og almindeligt - og det kan man også se på vores top 10 over populært sexlegetøj. Hvor det for blot 10 år siden primært var legetøj til analsex og almindelige dildoer, der var på listen, finder vi i dag også sexlegetøj til par samt erotiske spil. Begge dele noget, der indikerer, at sexlegetøj er en blevet en naturlig del af danskernes hverdag.

Top 10 over populært sexlegetøj

Nedenfor har vi vist det mest populære sexlegetøj, vi har hos FunToys. Produkterne er delt op i underkategorier, alt efter hvilken type sexlegetøj, der er tale om. Der er således ikke tale om, at det første produkt på listen også er det mest solgte. Grunden til at vores liste med populære sexlegetøj er fra 2017, selvom vi i skrivende stund har 2018, er at vi naturligvis endnu ikke har statistikker over det år, der stadig er i gang. Men nu vi taler om at komme i gang: Må vi præsentere listen over populært sexlegetøj i 2017!

Populært sexlegetøj til kvinder

Sexlegetøj til kvinder er meget mere end naturtro dildoer og der findes i dag massevis af nytænkende produkter på markedet. De mest populære i 2014 har været følgende:
Laya spot er en klitorisvibrator, der selvom den er diskret i sit udtryk stadig er meget effektiv. Den er vandtæt og kan dermed bruges i badet og så er den støjsvag, så din nabo, roommate eller måske endda din kæreste, ikke kan høre, hvad du har gang i. Laya spot bliver anbefalet af en lang række sexologer, bl.a. fordi man med de 11 forskellige vibrationstrin kan tilpasse nydelsen lige som man kan lide det. Nogle gange har man nemlig brug for meget stimulation og andre gange ikke. Hvis du er en af de kvinder, der er i stand til at opnå orgasme flere gange, er den trinløse indstilling endnu en fordel, da klitoris ofte bliver meget mere følsom efter en orgasme, og for voldsomme vibrationer derfor kan være ubehagelige

Bodywand

Bodywand er en af de bedste og mest kraftfulde vibratorer på markedet indenfor populært sexlegetøj og med de kraftfulde vibrationer er der garanti for hede og dybe orgasmer. Tanken bag alle Bodywands produkter er, at følelsen man får ved brug minder så meget om den rigtige stimulation, man får ved at være sammen med en mand. Det skyldes, at det meget populære sexlegetøj som noget unikt kan pulsere frem og tilbage, så det hele føles som ”den ægte vare” man oplever under et samleje.  Bodywands har også den ekstra fordel i forhold til mange andre vibratorer, at de kan bruges til bodymassage.

Populært sexlegetøj til par

Flere og flere får øjnene op for, at sexlegetøj ikke kun er til kvinder og mænd der er single, men også er et skønt krydderi, når man har sex sammen. Man kommer tætterre på hinanden både fysisk og mentalt, når man deler en "hemmelighed" - og så gør det jo ikke noget, at det samtidig er super frækt, intimt og fyldt med nydelse. Det er også derfor, der er kommet mere og mere populært sexlegetøj til par.

Symphony Bodywand og Dildo

Er simpelthen et multi funktionelt sexlegetøj. Denne bodywand er simpelthen unik med sine mange forskellige muligheder og funktioner. Udover at kunne bruges til body massage, så er den simpelthen eminent til at bruge som stimulering af både penishoved og klitoris. Og så er den kendt for sine utroligt kraftige vibrationer. Men ikke nok med det, så er den med sit unikke, futuristiske og flotte design også udviklet, så den kan bruges både som dildo og buttplug. Så i stedet for at skulle ud og investere i mange forskellige stykker sexlegetøj, så er det med denne Symphony Bodywand og Dildo nu nok med kun et.

Whale

Er et af de bedste sexlegetøj til par. Whale kan som et af de eneste stykker sexlegetøj på markedet, nemlig bruges samtidig med samleje og stimulerer både mand og kvinde på én gang på en helt fantastisk måde. Der er flere forskellige modeller, der hver især har deres fordele – men fælles for dem alle er, at de er genopladelige, fri for ftalater og har et flot design. Whale er faktisk også et godt sted at starte, hvis I er helt nye indenfor sexlegetøj. Måden I bruger den på er nemlig, som allerede nævnt, sammen med almindeligt samleje - og så virker det pludselig ikke så grænseoverskridende. I fører ganske enkelt Whale ind, så den ene ende sidder i skeden og stimulerer g-punktet og den anden bøjer op over kvindens skamben udvendigt og ligger på klitoris. På den måde stimuleres alle de skønne punkter hos både ham og hende.

Erotic 4 Real

Med det intime spil for par, Erotic 4 Real, lærer I både hinanden bedre at kende i forskellige situationer og får fyret op under hinandens lyst på den mest nærværende måde. Spillet er flot udført og indeholder mange timers samvær på en anden måde, end I er vant til. Der er mange forskellige spørgsmål - og ikke kun af den type, der handler om sex. Der er f.eks. også spørgsmål moral og følelser, så formålet er i lige så høj grad, at I lærer hinanden at kende som par. Selvom der ikke decideret er tale om et stykke sexlegetøj er det dog vanvittigt populært - og på listen over vores bestsellere.

Populært sexlegetøj til mænd

Mænd bruger også sexlegetøj og ligesom med sexlegetøj til kvinder, kan det naturligvis både bruges alene eller sammen med en partner.

Tenga æg

I Japan er Tenga æg det bedst sælgende sexlegetøj og det skyldes både den anderledes udformning, mens også den nydelse, der ligger gemt i de forskellige æg. Inde i ægget ligger en lille pakke glidecreme samt et blødt silikonehylster med hver sin indvendige struktur, der gør et handjob til en helt anderledes og intens oplevelse. Egentlig er Tenga Æg tænkt som et éngangsprodukt, men da silikonen er af så høj kvalitet, kan hvert æg sagtens bruges flere gange, hvis blot du sørger for at rengøre det godt efter brug. Og husk: Lad altid silikone lufttørre, da det nemt tiltrækker fnug og fnuller fra håndklæder og servietter. Tenga æg er yderst populært sexlegetøj til mænd, men mange af vores kunder, der køber det er også kvinder. Måske fordi de er så fine og uskyldige i deres indpakning - og fordi de er en oplagt idé til en anderledes kærestegave.

Handjob

Meget simpelt, men alligevel et meget populært stykke sexlegetøj. Handjob er et enkelt rør med massevis af små dupper på indersiden, der sammen med glidecreme giver en fantastisk stimulation af hele penis. Det er et produkt som kan nydes af manden alene eller sammen med en partner. Ret meget mere er der faktisk ikke at sige til dette - det virker, er meget populært og diskret at have med i lommen eller tasken til hvis lysten pludseligt melder sig.

Cobra Libre

Cobra Libra er helt unikt og populært sexlegetøj til mænd. Hvor sexlegetøj til mænd tidligere bar præg af at være til anal brug eller skulle simulere handjobs, er Cobra Libre helt anderledes. Det er nemlig en vibrator, der stimulerer området under det følsomme penishoved ved hjælp af pulserende vibrationer med flere forskellige intensiteter. Det er med andre ord til udvendig brug - og derfor også en meget u-skræmmende type sexlegetøj til mænd, hvis du gerne vil overraske din kæreste. Den er nem at bruge og rigtig gadget-agtig med sit belyste display og sit strømlinede udtryk. Cobra Libre blev desuden kåret som bedste sexlegetøj til mænd af Ekstra Bladet.

Andet populært sexlegetøj

Udover de allerede nævnte produkter, har vi også andet populært sexlegetøj, som egner sig til både mænd og kvinder i den lidt mere vovede afdeling - nemlig analsex. Nu er analsex jo ganske vist ret almindeligt, men der er alligevel en del, både mænd og kvinder, der føler sig skræmte ved tanken. Alligevel leger mange med tanken, og hvis I skulle have lyst til at begynde stille og roligt, er nedenstående sæt rigtig fint - og en bestseller på grund af fleksibiliteten. Introduktionen til analsex handler dybest set om at være forsigtig, starte stille og roligt op og lade området udvide sig gradvist. Og dette kan netop sættet hér.

Liquorice buttplug sæt

Som nævnt er der tale om et rigtig godt begyndersæt, på grund af de forskellige størrelser og det meget bløde materiale. Den mindste buttplug er faktisk så lille, at det ikke gør ondt (hvilket er det mange frygter) men blot introducerer dig til følelsen. Kan du lide denne, kan du fortsætte opad størrelsesmæssigt - og er I 2, er du til sidst måske klar til et rigtigt analt samleje, hvis det er dét, I sigter mod. De sorte buttplugs er lavet af blød og glat silikone, som minimerer ubehag og gør introduktionen til analsex nem og dejlig. Men husk glidecremen! Analsex uden er ganske ubehageligt - især hvis du er ny i disciplinen. Du risikerer desuden rifter og dermed også ubehag og smerter efter seancen.

Glidecreme

Man tror det er løgn - men et af de produkter vi sælger allermest af er faktisk glidecreme. Som populært sexlegetøj er glidecreme nemlig stærkt undervurderet. Mange ser nemlig glidecreme som et tilbehør til sexlegetøj - men det kan faktisk også stå helt alene. Et handjob med en god glidecreme bliver nemlig intenst som aldrig før. Det samme gør stimulation af klitoris med en finger, og du kan endda få glidecreme der enten køler, varmer eller gør netop klitoris mange gange mere følsom.

Du kan se alle vores sjove og spændende varianter her

Er der noget, vi mangler?

Er der noget populært sexlegetøj vi mangler på listen? Noget, som netop du er helt vild med? Og har du lyst til at dele det med os og vores kunder? Så fortæl os om det i kommentarfeltet herunder. Du kan sagtens være anonym.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret