1000 sex spil i ét

Udsolgt

1000 sex spil i ét

Udsolgt

1000 sex spil i ét er et erotisk spil for 2 personer, som kan sætte gang i lysten og de frække fantasier. Du løber aldrig tør for sjove og frække spil med dette spil.

Med 1000 sex spil i ét vil du altid have nye sex spil at spille!

1000 Sex spil i ét kombinerer forspil, lidenskabelig elskov, og sexede twists. Du starter et spil ved at vælge et forspils kort, som f.eks.: Naughty Dice , Strip Spinner, Spin the bottle og mange flere. Herefter vender du et passionskort, som giver dig strategier til brug i løbet af en runde af forspil eller en "sexrunde".

Spillet er designet til at give en sjov og anderledes indgang til intimitet og forspil. Det er meget simpelt at spille og kan få jer til at smide tøjler og give jer hen til hinanden på en ny måde. Det kan også få jer til at løsne op ved bare at spille spillet og prøve at udføre de handlinger som spillet dikterer.

Spillet er på engelsk, men reglerne er simple og nemme at forstå. Kassen indeholder både diverse kort (sexy tongue, twisters, flatter me og strip), spilleplade, almindelige terninger, aktivitets terning, krops terning, samt spilleregler.