Fifty Shades of Grey film
Er du en af dem der elsker alt fra Fifty Shades of Grey universet, så har du måske også hørt at der kommer en Fifty Shades of Grey film. Du kan læse lidt om filme og se en trailer her.

Hvad er Fifty Shades of Grey?

Fifty Shades of Grey er mest kendt for at være en bogtrilogi af E. L. James, som handler om en ung pige der falder for en en rig og SM-afhængig mand. Bøgerne har således et ret meget erotisk indhold, og det hele er måske ikke af den helt normale slags, og derfor at bøgerne tit beskrevet som husmorporno. Bøgerne har dog solgt vanvittig godt, og er f.eks. den hurtigst sælgende bog der nåede en million solgte eksemplarer. I kølvandet på den store interesse for Fifty Shades of Grey bøgerne kom der også Fifty Shades of Grey sexlegetøj, og nu altså også en Fifty Shades of Grey film.

Hvornår udkom Fifty Shades of Grey som film?

Her ser du et screenshot fra film traileren, som giver en lille indblik i hvad du bl.a. kan vente dig af filmen. Filmen udkom den 13. februar 2015. Få dage før valentinsdag, og med denne udgivelsesdato forventer folkene bag filmen med stor sikkerhed at biograferne kommer til at vrimle med romantikkere der skal have en lummer, hyggelig, erotisk og romantisk valentinsdag. Filmen skulle egentlig have været klar i biograferne allerede i august 2014, men da Charlie Hunnam, som først havde fået den mandlige hovedrolle pludselig sprang fra, skulle der pludselig findes en ny. Hovedrollerne kommer til at blive besat af Jamie Dornan, som skal spille Christian Grey, og Dakota Johnson, som skal spille Anastasia Steele.

Fifty Shades of Grey film trailer

Indtil Fifty Shades of Grey filmen udkommer, må du nøjes med bøgerne eller se nedenstående trailer:

 

Se vores udvalg af Fifty Shades of Grey sexlegetøj her

Din mening?

Har du læst bøgerne? Skal du se filmen? Og hvad mener du i det hele taget om al hypen om Fifty Shades of Grey film, bøger, sexlegetøj og meget andet? Skriv gerne en kommentar herunder.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret