Skal du fejre bøf og blowjob dag?

Hvor valentinsdag er skabt til og for kvinder, så er alternativet til mænd blevet døbt Bøf og blowjob dag. På lige fod med valentinsdag, så er bøf og blowjob dag ikke nogen officiel mærkedag, men det er dog noget der kommer mere og mere hype omkring. Datoen for denne begivenhed er 14 marts.

Det hele startede med valentinsdag, som sikkert er opfundet af en Amerikansk blomsterhandler, og bragt til Danmark af en Dansker der også sælger blomster, chokolade eller lignende. Bøf og blowjob dagen er så nok blevet til for at mændene skulle have en pendant til kvindernes valentinsdag.

Noget for noget - Det er da helt fair ikke?

Hvis kvinderne skal forkæles på valentinsdag, så er det vel også fair nok at mændene bliver det en anden dag. Og bøf og blowjob dag er noget de fleste mænd nok kan relatere til. Set fra en kvindes synspunkt: Kære kvindelige læser. Inden du overhovedet overvejer om og evt. hvor langt du vil gå med dette koncept, så kan du jo starte med at tænke på hvor meget (eller lidt) der blev gjort for dig på valentinsdag. Fortjener din partner gengæld? :-) Hvis ikke du synes han fortjener hjælp fra dig, så kunne du måske drille ham lidt med en fræk gave, med beskeden om at han "må klare det selv". :-)

Det kunne f.eks. være nogle af disse onani produkter til mænd. Set fra en mands synspunkt: Kære mandlige læser. Hvis du forventer at få noget godt ud af en bøf og blowjob dag, så skal du jo også gøre dig fortjent til det. Så hvad gjorde du for hende på valentines dag? Gjorde du nok til at hun måske går all in den 14 marts. Ellers så skal du måske oppe dig til næste år. :-)

Du kan få gode ideer til frække gaver til Bøf og Blowjob dag lige her.

Forklaring på video

Er du meget visuelt anlagt kan du få konceptet "Bøf og blowjob dag" forklaret i videoen herunder:

 

Skal du fejre Bøf og blowjob dag?

Skal du være den glade giver eller modtager på bøf og blowjob dag? Hvad synes du om konceptet? Smid gerne en kommentar herunder.

Kommenter

0 andre kommentarer

Skriv kommentar

Kommentar redigeret