Sexlegetøj og sex toys ♥ Sexshop - Spar 60% i dag - Køb nu! Funtoys.dk

Glidecreme

Glidecreme er vigtigt og skal du have fuld valuta for pengene med erotisk sexlegetøj, ja så kommer du ikke udenom glidecreme. Glidecreme er et fantastisk smørremiddel, som sikrer at det hele glider som det skal. Hvad end det er til onani eller sammen med din partner, så gør det hele oplevelsen meget bedre, når man bruger glidecreme. Se vores forskellige kategorier nedenfor.

 

Vandbaseret eller silikonebaseret?

Vi fører flere forskellige slags glidecreme - den silikonebaserede og den vandbaserede er den mest normale. Hver type har sine fordele, så hvilken du skal vælge, afhænger af forskellige ting.

De har næsten samme konsistens, men den silikonebaserede virker typisk i længere tid. Normalt anbefales det at du bruger vandbaseret glidecreme sammen med kondomer og sexlegetøj og silikonebaseret glidecreme til onani, krops- og intimmassage, samt til sex med din partner uden sexlegetøj.

Men vores egen FUNGLIDE, som er en silikonebaseret glidecreme, er faktisk så ren, at den kan bruges sammen med dit sexlegetøj uden at skade dette. Du skal bare (som altid) huske at rengøre det efter brug.

Skal du bruge en glidecreme til analsex, så finder du specielle glidecremer udviklet til formålet her. Vil du gerne prøve en glidecreme med smag, så finder du mange smagsvarianter lige her. Foretrækker du økologi, så find økologisk glidecreme her. Tjek også vores kategori med stimulerende creme og spray.

DANMARKS NYHED! Tissemands Olie og Tissekone Olie kan bruges til det hele!

Er du i tvivl om hvilken type glidecreme du skal vælge så find hjælp i vores guide om glidecreme.

Vandbaseret
Silikonebaseret
Anal Glidecreme
Glidecreme Med Smag
Økologisk Glidecreme
Stimulerende

 

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side