Funtoys.dk - Køb Sexlegetøj for 150,- og få en ♥ GRATIS! Dildo ♥ (Vi pakker den automatisk)

NySalg

FIFI Vandbaseret Glidecreme Langtidssmørende - 15 min

FIFI Vandbaseret Glidecreme Langtidssmørende - 15 min

FIFI Vandbaseret Glidecreme Langtidssmørende - 15 min er en glidecreme, som er i luksus enden inden for vandbaserede glidecremer. Den smørende effekt holder i de fleste tilfælde mere end 15 min, hvilket er rigtigt godt for en vandbaseret glidecreme.

Men det er ikke kun indholdet, som er i luksus enden her. Også den valgte beholder og dispenser er ekstrem fed. For det første ser den jo lækker ud, men selve dispenseren er også rigtig god, da den er énhånds betjent, og ikke sviner så meget som mange andre, så man kan bruge den med en enkelt hånd, når det går hedt for sig uden at få indholdet spredt ud over det hele.

Hvad gør FIFI Vandbaseret Glidecreme Langtidssmørende - 15 min speciel?

FIFI Vandbaseret Glidecreme Langtidssmørende - 15 min er ikke som de andre i klassen. Vandbaseret glidecremer plejer ikke at holde så lang tid, som FIFI glidecremen gør. I tests har den vist sig at holde mere end 15 min i langt de fleste tilfælde.

Hvordan bruger man FIFI Vandbaseret Glidecreme Langtidssmørende - 15 min?

Det er jo netop det fede ved FIFI Vandbaseret Glidecreme Langtidssmørende - 15 min... brugen! Med den énhånds betjente dispenser sikres det at den er både nem og sikker at betjene. Den sviner ikke og kan lægges ned uden låg.

På lager

Pris: 79,00 DKK

Specialpris 29,00 DKK

 
Billedet Viser Gratis Dildo ved alle køb over 150,-
 
 
Billedet viser Danmarks Mest Realistiske Dildo Fra NASSTOYS Of New York

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

FIFI Vandbaseret Glidecreme Langtidssmørende - 15 min

15 minutter!!! Ja det er lang tid for en vandbaseret glidecreme... kan du holde så lang tid? Og hvis du kan, så er det ikke noget problem, for så smører du bare på igen☺

FIFI Vandbaseret glidecreme er en fantastisk glidecreme, som leveres i en super smart beholder med en herlig let betjent dispenser, hvor glidecremen nemt kommer ud og efter brug kan den snilt lægges ned uden, at du kommer låg på og indholdet vælter ikke ud.

FIFI Vandbaseret Glidecreme indeholder 100ml.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse 100ml