Sexlegetøj og sex toys ♥ Sexshop - Spar 60% i dag - Køb nu! Funtoys.dk

Salg

King Cock Strap-on Dildo med Harness - 20,6cm

King Cock Strap-on Dildo med Harness - 20,6cm

King Cock Strap-on Dildo med Harness - 20,6cm er en strap-on dildo i uovertruffen lækker kvalitet med en medfølgende dildo i King Cocks velkendte super kvalitet.

Hvorfor vælge King Cock Strap-on Dildo med Harness, fremfor andre strap-on dildoer?

King Cock Strap-on Dildo med Harness slår bare alle andre strap-on dildoer på markedet. Her får du en strap-on dildo som bare er bedre og mere realistisk. King Cock er i forvejen kendt for at lave dildoer i verdensklasse. Her er endnu en!

Hvordan virker King Cock Strap-on Dildo med Harness?

King Cock Strap-on Dildo med Harness består af en aftagelig dildo, som nemt monteres i den medfølgende justerbare sele også kaldet et harness. En strap-on dildo som denne er eminent til rollespil og kvinden får nu også mulighed for at blive giveren.

På lager

Pris: 549,00 DKK

Specialpris 476,00 DKK

 
Billedet Viser 50kr Marked Med Sexlegetøj
 
 
Billedet viser Danmarks Mest Realistiske Dildo Fra NASSTOYS Of New York

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

King Cock Strap-on Dildo med Harness - 20,6cm er en strap-on dildo i verdensklasse. Selve harness er i udført i en rigtig god kvalitet, som er nem at justerer og den lækre medfølgende dildo er som den velkendte super kvalitet fra King Cock. King Cock Strap-on Dildo med Harness er bare bedre og mere realistisk end de andre på markedet. Og som billedet klart viser, så ligner penis "the real thing" med vener på skaftet og en utroligt realistisk hudfarve. Strap-on dildo placeres nemt i det medfølgende harness.

Yderligere information

Yderligere information