Funtoys.dk - Køb Sexlegetøj for 150,- og få en ♥ GRATIS! Dildo ♥ (Vi pakker den automatisk)

LELO Inez Vibrator GOLD - Verdens dyreste dildo!

LELO Inez Vibrator GOLD er helt ydmygt verdens dyreste dildo. Og det er der en grund til. Den er nemlig belagt med 24 karat guld og leveres i den mest eksklusive satin beklædte opbevaringskasse i træ.

 

2-7 dages leveringstid på dette produkt.

På lager
178.000,00 DKK
 
Billedet Viser Gratis Dildo ved alle køb over 150,-
 
 
Billedet viser Danmarks Mest Realistiske Dildo Fra NASSTOYS Of New York

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

LELO Inez Vibrator GOLD - Verdens dyreste dildo!

LELO Inez Vibrator GOLD er verdens dyreste dildo belagt med 24 karat guld. Er du ude efter et elegant og luksuriøst stykke sexlegetøj og har du lidt mønter i overskud du ikke ved hvad du skal bruge til, så er denne LELO Inez Vibrator GOLD et godt bud på en god gave ide til partneren. Kort sagt, så fåes det simpelthen bare ikke bedre.

Det er mere end bare guld

LELO Inez Vibrator GOLD er stilfuldt i designet og giver brugeren den mest intense følelse på den nøgne hud, når den med ømhed og følelse nænsomt cirkulerer om det magiske punkt. Og med sin vibrator i uovertruffen kvalitet med næsten lydløse vibrationer får hele kroppen til at dirre, glemmer man helt at dette er verdens dyreste dildo. Inez har 5 forudprogrammerede stimuleringsformer og genopladeligt Li-Ion batteri, som på 2 timers opladning giver op til hele 4 timers lyksagelighed eller helt op til 90 dages standby tid.

Hvad koster Verdens dyreste dildo?

Verdens dyreste dildo er LELO Inez Vibrator GOLD - Verdens dyreste dildo! Og prisen for netop denne dildo er ikke mindre end 89.000 gode danske kroner. Men det har sin grund, da den er fremstillet i 24 karat guld. Leveres i smuk trækasse.

Hvad er specielt ved LELO Inez Vibrator GOLD - Verdens dyreste dildo?

LELO Inez Vibrator GOLD - Verdens dyreste dildo! er selvfølgelig helt unik. Dels er den jo som nævnt i 24 karat guld, men den har også et tidløst design og er bare utroligt smuk at se på. Dens specialitet: kvalitet og design.

Yderligere information

Yderligere information

Længde 17,4
Diameter 3,5 cm
Materiale 24 Karat Guld belagt
Vægt 225g
Batteri Li-lon 500 mAh 3.7 V