{{block type="cms/block" block_id="block_left_top"}}

Klunke Voks By Dick Johnson er en vokslignende creme, som beskytter den sensitive hud på og omkring kronjuvelerne mod sved, lugt og irritation.

Er du klar til 5 minutters grineflip?

Så klik her og hør NOVA FM snakke om Klunke Voks... Det er ikke kedeligt????

{{block type="ultimo/product_list_featured" template="catalog/product/list_featured_slider.phtml" category_id="143" product_count="12" breakpoints="[0, 1], [320, 2], [480, 3], [768, 4], [960, 5], [1280, 6]" timeout="4000" centered="1" size="size-s" hide_button="0" block_name="Dick Johnson tilbyder dig "}} 

klunke-voks-by-dick-johnson

Klunke Voks by Dick Johnson giver dig simpelthen bare bløde, lugtfri og mindre svedende klunker. All day!

Klunke Voks er dine klunkers after shave, deodorant og blødgørende creme.

Klunker sveder, klunker klør og klunker lugter ad helvede til... hvis man altså ikke passer og plejer dem.

Klunker har også brug for kærlighed og omsorg, og de skal passes og plejes. De er trods alt de fleste mænds næstmest elskede kropsdel. Vi klør dem og aer dem og kærtegner dem. Og vi beskytter dem mod fodbolde og lignende skyts. Men de færeste giver dem rent faktisk den skin care som de fortjener.

Få timer efter badet, begynder de allerede at lugte. Der går lidt længere tid, hvis man holder dem glatte, men så klør de små hår bare ad h..... til.

Men nu er der godt nyt til de danske klunker! For nu har vi Klunke Voks By Dick Johnson!

Klunke Voks er i al ydmyghed, det bedste naturen har at tilbyde de danske Klunker.

Svedende, irritable og lugtende klunker!

NO MORE! Nu kan du få crazy god hygiejne også til de nedre regioner.

Klunke Voks er bare:

SO GOOD FOR YOUR BALLS!!!

Hvis du vil have opskriften på Danmarks blødeste løg med Klunke Voks. Så se mere her.

Klunke Voks er et rigtigt mande produkt. Designet af mænd til mænd. Men partneren må selvfølgelig godt være med, når Klunke Voksen skal smøres på. Læs mere i brugsanvisningen her.

Så spørg ikke hvad dine klunker kan gøre for dig. Men hvad du kan gøre for dine klunker!

(Desuden vil din partner elske dig for det)

Hurtig og diskret levering

Selvom Dick Johnson er fucking stolt af sine produkter, så lover Dick altid neutral og diskret emballage. Desuden benytter Dick Johnson et mega sikkert betalingssystem. Så du kan handle trygt og sikkert.

Det bedste ved at købe hos Klunkevoks.dk online, er selvfølgelig at du altid kan forvente nogle fucking fede produkter. Og lever de ikke op til det som Dick Johnson har lovet dig, så sender du bare hele lortet retur, så skal Dick Johnson nok personligt sørge for du får alle pengene retur. For Dick Johnson sælger kun fucking fede produkter i top kvalitet.

Og Dick Johnson kan levere Klunke Voks til hele Danmark, så vi kan også levere til din by.

Følg med og få fucking sprøde nyheder

Vil du være den første, der får besked, når Dick Johnson endnu en gang i en ordentlig brandert har fundet på fuldstændigt vanvittige tilbud, så skal du tilmelde dig Dick Johnsons nyhedsbrev.

God service

Dick Johnson skal nok sørge for, at du som kunde får en fucking fed behandling. Kun det bedste er godt nok for Dick Johnsons kunder. Og Dick Johnson ved sgu godt at god service skaber gode og glade kunder, så Dick bestræber sig altid på, at levere den ubestridt fucking bedste service Dick Johnson kan. Skulle noget gå galt med f.eks. en levering, så skriv med det samme til vores direktør Peter på post@klunkevoks.dk, og mærk mailen med: "Att: Hr Direktør NU skal du satme stramme op". Så skal han sgu nok råde bod på det med det samme! Og har du ikke fået svar hurtigt nok, så har du her hans private telefon nummer: +45 31173553.