Funtoys.dk - Køb Sexlegetøj for 150,- og få en ♥ GRATIS! Dildo ♥ (Vi pakker den automatisk)

Shock Therapy Elektro Pinwheel

Shock Therapy Elektro Pinwheel er en unikt produkt til både pirring og dominans. Det er et hjul med stikkende nåle som også kan udsende elektriske impulser.

På lager
699,00 DKK
 
Billedet Viser Gratis Dildo ved alle køb over 150,-
 
 
Billedet viser Danmarks Mest Realistiske Dildo Fra NASSTOYS Of New York

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Shock Therapy Elektro Pinwheel er opkaldt efter den berømte neurolog, Dr. Robert Wartenberg og når de stikkende nåle ruller hen over huden giver det en helt speciel følelse. Det giver forskellige fornemmelser alt efter om du blidt kører den hen over huden, eller om du også trykker, når du bruger den. Den kan skabe lige fra en kildende til en lettrere smertefuld fornemmelse.

Derudover kan du tilslutte en lille styreenhed til produktet, som giver mulighed for at give elektroniske impulser i flere hastigheder og styrker. Styreenheden kan placeres i en lille manchet som kan spændes om dit håndled, så du nemmere kan fokusere på at rulle, pirre og sende elektroniske impulser afsted mod dig selv eller din partner.

Der medfølger desuden et blindfold som også kan tages i brug for at gøre legen mere spændende. Dette produkt er ret unikt, da det både giver mulighed for at kilde og for at påføre smerte på flere forskellige måder. Det er dermed oplagt til både at pirre og dominere.

Yderligere information

Yderligere information

Længde 18,5 cm
Diameter 2,6 cm
Materiale Nikkefri metal og ABS plast
Batteri 1 stk. 3V knapbatteri (Medfølger ikke)
Brugermanual Engelsk

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?