Funtoys.dk - Køb Sexlegetøj for 150,- og få en ♥ GRATIS! Dildo ♥ (Vi pakker den automatisk)

Salg

Vagina Speculum - Er Du Måske Læge?

Vagina Speculum - Er Du Måske Læge?

Vagina Speculum - Er Du Måske Læge? er det ideelle og helt igennem uundværlige instrument, når I som par skal "Lege Doktor". En vaginal undersøgelse er jo faktisk utrolig vigtig, og bør foretages oftere end man lige går og tror, da det er vigtigt at det hele er i orden "der nede". Og hvem er bedre til dette end din partner? Og det er tilmed meget vigtigt at dette kombineres med et lækkert sygeplejerske kostume;-)

Hvordan virker Vagina Speculum - Er Du Måske Læge?

Vagina Speculum - Er Du Måske Læge? virker på den måde, at du som Hr. Doktor tager din Vagina Speculum (Dit vigtigste... eller næst vigtigste) redskab og indfører i partnerens vagina, hvorefter tungerne spredes og undersøgelsen kan påbegyndes.

Hvad har Frits Helmuth med sexlegetøj at gøre?

Umiddelbart har Frits Helmuth ikke så meget med sexlegetøj at gøre, men hans berømte ord: "Er du måske læge?" er som skabt til dette vigtige læge instrument Vagina Speculum - Er Du Måske Læge? Så tak Frits.

På lager

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 99,00 DKK

 
Billedet Viser Gratis Dildo ved alle køb over 150,-
 
 
Billedet viser Danmarks Mest Realistiske Dildo Fra NASSTOYS Of New York

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

Vagina Speculum - Er Du Måske Læge? De berømte ord fra filmen Blinkende Lygter, sagt af hele Danmarks højt elskede, og nu desværre afdøde skuespiller Frits Helmuth. Og ja, det er lige nøjagtigt hvad du nu kan blive med denne Vagina Speculum - Er Du Måske Læge? Altså læge...

Vagina Speculum er ikke mindre end det ideelle instrument til frække doktorlege for to! Den føres forsigtigt op i vagina på din partner, ved hjælp af det justerbare næb bliver skedeindgangen udvidet og muliggør et dybt indblik i hendes aller inderste hemmeligheder. Vagina Speculum er også velegnet til vaginal selvundersøgelse, hvor du blot tager et håndspejl i den ene hånd og Speculumet i den anden.

Vagina Speculum - Er Du Måske Læge? er lavet af gennemsigtig plastik med et 8 cm langt justerbart næb.

Yderligere information

Yderligere information

Farve Transperant
Tæthed Vandtæt

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?