Funtoys.dk - Køb Sexlegetøj for 150,- og få en ♥ GRATIS! Dildo ♥ (Vi pakker den automatisk)

We-vibe Nova Rabbit Vibrator

We-vibe Nova Rabbit Vibrator er en kombination af en G-punkts vibrator og en rabbit vibrator. Den stimulerer både din klitoris, samtidigt med at den stimulerer G-punktet, hvilket kan fører til meget dybe og intense orgasmer.

Den ydre vibrator er fleksibel og slipper på intet tidspunkt kontakten med din klitoris, samtidigt med at den indre del er indført i skeden og stimulerer indvendigt, hvilket intensiverer din orgasme.

Download den gratis app We-connect, (Både til Andriod og iOS) og du eller din partner kan styre We-vibe Nova Rabbit Vibrator fra telefon eller tablet.

 

2-7 dages leveringstid på dette produkt.

På lager
1.958,00 DKK
 
Billedet Viser Gratis Dildo ved alle køb over 150,-
 
 
Billedet viser Danmarks Mest Realistiske Dildo Fra NASSTOYS Of New York

Bestil før kl. 14:00. Og vi sender samme hverdag.

Sikker online betaling.

Dag til dag levering på hverdage ved bestilling inden kl. 14:00.

Pakker leveres i diskret emballage.

14 dages fuld returret.

Beskrivelse

Detaljer

We-vibe Nova Rabbit Vibrator

Endeligt er den her denne længeventede Nova Rabbit Vibrator fra We-vibe. Nu har du mulighed for dobbelt stimulation og dermed en endnu mere intens onanioplevelse. Den revolutionerende vibrator stimulerer både din klitoris og dit G-punkt på samme tid, så du får mulighed for ekstra dybe orgasmer. Uden at den slipper kontakten med din klitoris,kan du med denne fleksible og buede klitoris vibrator støde rabitten frem og tilbage, hvilket giver en helt fantastisk følelse.

Nova har 10 forskellige vibrationsmuligheder, der spænder fra almindelige bølger til pulserende. Du kan styre dem på skaftet af vibratoren eller via din smartphone, derved giver det også mulighed for din partner, at overtage kontrollen over rabbitten og din orgasme.

We-Vibe Nova er vandtæt og støjsvag samt lavet i silkeblød kvalitets silikone. Vibratoren genoplades via et USB-stik på kun 90 minutter og har en batteritid på hele 2 timer.

Desuden medfølger der en lækker velourpose til opbevaring.

God rejse mod den syvende himmel.

Yderligere information

Yderligere information

Længde 21,5 cm. Indførbar ca. 9 cm
Diameter 3,5 cm. i omkreds på det bredeste sted
Materiale Medicinsk silikone og ABS termoplastik
Tæthed Vandtæt
Batteri Genopladelig via USB-stik (medfølger)