Sexlegetøj og sex toys ♥ Sexshop - Spar 60% i dag - Køb nu! Funtoys.dk

Dildo

Leder du efter en dildo?

Her finder du vores udvalg indenfor kategorien dildo - og vi har dem i mange varianter.

 

F.eks. kan du her finde naturtro eller realistiske dildoer, store og små dildoer - og endda en mega stor dildo. Vi har delt dem ind i kategorier, så du bedre kan finde din nye favorit.

Er du på jagt efter en dildo med vibrator, app-styret eller måske verdens dyreste, så kan vi også klare dette.

Eller ønsker du bare at blive inspireret, så kan du se et blandet udvalg herunder.

Men får at gøre det nemmere for dig, så har vi delt vores dildoer op i kategorier. Tryk blot på det billede, som passer dig bedst.

 

Dildo Vibrator
Glas Dildoer
Realistisk Dildo
Strap-on Dildo

 

Hvis du bare vil inspireres, så se vores udvalg herunder.

1 til 48 ud af 71

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 48 ud af 71

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Hvad er en Dildo?

En dildo er et stykke sexlegetøj beregnet til at erstatte den ægte varer, altså mandens penis. Tidligere var en dildo næsten en tro kopi, men med tiden har udviklingen gjort, at man næsten kan få dildoer i alle tænkelige afskygninger. Det viser lidt om det, når det der oprindeligt blev forbundet med en dildo, nu har fået sin egen kategori: realistisk dildo. Man kalder også en almindelig dildo for en "Dong". Dildoer fåes både med og uden vibrator, hvis man vil have en dildo med vibrator, så hedder det en Dildo Vibrator.

Skal du have en ny dildo så findes der et hav af forskellige størrelser og former og de kan alle bruges til forskellige formål. Vil du gerne have en naturtro dildo så skal du som tidligere nævnt gå efter de realistiske dildoer. De har et realistisk udseende og også en nogenlunde realistisk størrelse. Flere af dem har desuden en sugekop fod, så de kan sættes fast på glatte overflader. Og her kan King cock fremhæves for at lave nogle af de absolut bedste, flotteste og mest realistiske dildoer.

Er du mere til mindre dildoer, som du kan bruge selv eller sammen med en partner, så tjek kategorien med mini vibratorer eller gå efter en normal dildo uden vibrator i denne kategori.

Kan det ikke blive stort nok, så tjek vores rambone kæmpe dildo, som har en total længde på 42 cm og en tykkelse på 5 - 6 cm. Den burde være stor nok til de fleste.

Kan man få Dildoer til mænd?

De fleste dildoer på markedet kan også bruges af mænd. Enten til at stimulere deres partner med eller på sig selv. Dildoer til mænd er dog typisk beregnet til at stimulere mandens prostata og hertil findes der en række specifikke produkter til formålet. Men leder man efter en decideret dildo, så er et rigtigt godt bud The Hammer, som er specielt fremstillet til mænd.

Men noget af det vi sælger mest af er faktisk Strapon Dildoer, (På dansk hedder det en påspændings dildo) hvilket er en dildo som man kan spænde på med et bælte. Men den kan også være udformet som en dobbelt dildo, så den ene ende har kvinden oppe i sig og den anden ende kan manden eller den anden kvinde få glæde af. Dette giver lige pludseligt mange nye muligheder, når der skal leges. Kvinden kan nu også blive giver, så manden også kan være den som tager imod. Den klart bedste strapon dildo vi har er: Denne her fra King Cock.

Kan man få Dildoer til kvinder?

Der findes et hav af dildoer til kvinder, og det er også dem der køber flest dildoer. De kan også både få fornøjelse af en dildo vaginalt, analt eller som tidligere nævnt blive giver ved brug af de populære Strapon dildoer. Dildoer til kvinder kan bruges både med og uden en partner. 

Blandt de spændende dildoer til kvinder er The Hammer til Kvinder, som ikke kun er en dildo. Den kan simulere en mands stødende bevægelser under et samleje. Og så er den med sit design også lavet til at massere klitoris.

Vil du helst have en helt almindelig dildo, hvor både størrelse, udseende og form minder om den ægte vare, så gå efter en realistisk dildo.

Skal man bruge Glidecreme?

Uanset hvordan du anvender dine dildoer, og om du er mand eller kvinde, så bør du anvende glidecreme sammen med din dildo. Det gør indførelsen mindre smertefuld og nydelsen større. 

Hvilken glidecreme du skal anvende kommer an på dildoen, dens formål, samt hvor på kroppen den benyttes. Du kan blive klogere på hvilken glidecreme du bør vælge her.