Funtoys.dk: GO HAVE FUN WITH FUNTOYS!

Dildo

dildo-vibratorglas-dildo dongs-og-realistiske-dildo strap-on-dildo 

Leder du efter en dildo?

Her finder du vores udvalg indenfor kategorien dildo - og vi har dem i mange varianter. F.eks. kan du her finde naturtro eller realistiske dildoer, store og små dildoer - og endda en mega stor dildo. Vi har delt dem ind i kategorier, så du bedre kan finde din nye favorit.

Er du på jagt efter en dildo med vibrator, app-styret eller måske verdens dyreste, så kan vi også klare dette.

Eller ønsker du bare at blive inspireret, så kan du se et blandet udvalg herunder.

31 vare(r)

pr. side

31 vare(r)

pr. side

Dildoer i forskellige størrelser og formål

Skal du have en ny dildo så findes der et hav af forskellige størrelser, former og de kan alle bruges til forskellige formål. Vil du gerne have en naturtro dildo så skal du gå efter de realistiske dildoer. De har et realistisk udseende og også en nogenlunde realistisk størrelse. Flere af dem har desuden en sugekop fod, så de kan sættes fast på glatte overflader. 

Er du mere til mindre dildoer, som du kan bruge selv eller sammen med en partner, så tjek kategorien med mini vibratorer eller gå efter en normal dildo uden vibrator i denne kategori.

Kan det ikke blive stort nok, så tjek vores rambone kæmpe dildo, som har en total længde på 42 cm og en tykkelse på 5 - 6 cm. Den burde være stor nok til de fleste.

Dildoer til mænd

De fleste dildoer på markedet kan også bruges af mænd. Enten til at stimulere deres partner med eller på sig selv. Dildoer til mænd er dog typisk beregnet til at stimulere mandens prostata og hertil findes der en række specifikke produkter til formålet.

Én af de mere nyskabende modeller er Stronic Zwei fra Fun Factory, som kan stimulere mandens prostata og kvinders g-punkt.

Dildoer til kvinder

Der findes et hav af dildoer til kvinder, og det er også dem der køber flest dildoer. De kan også både få fornøjelse af en dildo vaginalt, analt og med og uden en partner. 

En spændende dildoer til kvinder er Stronic Drei fra Fun Factory, som ikke kun er en dildo. Den kan simulere en mands stødende bevægelser under et samleje.

Ønsker du at prøve en alternativ dildo, som både kan stimulere dig selv og penetrere din partner på én gang, så tjek kategorien med strap on dildoer.

Vil du helst have en helt almindelig dildo, hvor både størrelse, udseende og form minder om den ægte vare, så gå efter en realistisk dildo.

Glidecreme gør oplevelsen bedre

Uanset hvordan du anvender dine dildoer, og om du er mand eller kvinde, så bør du anvende glidecreme sammen med din dildo. Det gør indførelsen mindre smertefuld og nydelsen større. 

Hvilken glidecreme du skal anvende kommer an på dildoen, dens formål, samt hvor på kroppen den benyttes. Du kan blive klogere på hvilken glidecreme du bør vælge her.